Şimdi Ara

Bilgisayarım iyi mi yeterli mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben forumda yeniyim de çok da fazla bi bilgim yok konunun yerini de bilmiyorum bu bilgisayarıda ailem bana doğumgünümde aldılar saolsunlar eski bilgisayar 7.5 yıllıktı
    İŞLEMCİ:Intel(R) Core(TM) i5-2450M CPU @ 2.50GHz
    EKRAN KARTI:Nvidia Geforce gt 630m 2 GB
    RAM:8GB DDR3
    HARDDİSK:500GB
    Windows8 pro kullanıyorum PC markası packard bell easynote ts44-hr 615 tk anakarta nasıl bakıcağımı bilmiyorum bu bilgisayarla güncel oyunları oynayabilirmiyim bi yardımcı olursanız çok memnun olurum ..

• Fena değil, çok yüksek ayarlarda oynayacağını sanmıyorum güncel oyunları, çözünürlüğü azaltırsan belki iyi olur, ama ne kadar akıcı olabileceği hakkında bi fikrim yok.
  • Bence gayet yeterli bir sistem birçok güncel oyunuda rahatlıkla oynayabilirsiniz ama işlemci turbo destekli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSherlock

Bence gayet yeterli bir sistem birçok güncel oyunuda rahatlıkla oynayabilirsiniz ama işlemci turbo destekli mi?

Nerden öğrenebilirim bilmiyorumki üstad
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSherlock

Speccy adlı ücretsiz sağlam bir uygulama var onunla pc ne dair tüm özellükleri öğrenebilirsin bu turbo dediğim şey işlemci hızını ihtiyaç durumunda yükseltiyor mesela bende turbo boost 1.0 var gerekince 3.7 oluyor pratik oc gibi ama önemli değil en azından şimdilik rahatsın işlemciden 2.5 Ghz yeter bol bol

Kardeş dediğin programı indirdim nerden bakıcam turboya ??

• Oc olsun olmasın bu pc sana gider
  • cpuz ile bakabilirsin anakartına.

iade edebiliyorsan et çünkü istediğin verimi alabileceğini düşünmüyorum.en azından 1900 çıkarsa fiyat performans ürünü msi ge60 alın.
  • low-medium arası oynarsın. Zaten laptopdan fazla da birşey beklememek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

low-medium arası oynarsın. Zaten laptopdan fazla da birşey beklememek lazım.

aslında bazı laptoplar iyi oluyor
  • Turbo boostum var soğutucu da var en son prototype 2 denemiştim en yüksek ayarlarda oynamıştım Black opsu da yüksekte oynadım zaten pes için çok yüksek sistem gerekmiyor
  • Sen kaca aldin onu soyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omercicek43

Sen kaca aldin onu soyle

Kardeş bakmadımki sormadımda hediye diye
  • Çok iyi değil, idare eder. Güle güle kullan.
  • öncelikle hayırlı olsun...bence yeterli sistem iyi değil yalnız şuna takıldım ailem aldı diyorsun fiyatını sormuyorsun garip geldi ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_vatan

öncelikle hayırlı olsun...bence yeterli sistem iyi değil yalnız şuna takıldım ailem aldı diyorsun fiyatını sormuyorsun garip geldi ....

Hediye üstad doğumgününde kendim baktım 1400 falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

Çok iyi değil, idare eder. Güle güle kullan.

Saol üstad
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galiptan

quote:

öncelikle hayırlı olsun...bence yeterli sistem iyi değil yalnız şuna takıldım ailem aldı diyorsun fiyatını sormuyorsun garip geldi ....

iyi bakalım...

• quote:

quote:

quote:

iyi bakalım...

Assassin's creed 3 ü çalıştırdım bugün bazı ayarlar high de bazıları mediumda hiç low yok son çözünürlük gayet akıcı hiç kasma yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

iyi bakalım...

Assassin's creed 3 ü çalıştırdım bugün bazı ayarlar high de bazıları mediumda hiç low yok son çözünürlük gayet akıcı hiç kasma yok

ne mutlu sana....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.