Bildirim
Bilgisayarım kendiliğinden kapanıyor.Neden olabilir ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ısı sorunu olabilir ya da belli bi virüs pc yi kapatıyor olabilir -
Isı olduğunu pek düşünmüyorum ama buda bir ihtimal tabi.Combofix ile tarattım ama pek etkili olmadı.Birde windowsum etkin değil şuan.Bununla ilgili bir durum olabilir mi? -
Normalde bilgisayarı kendin kapatmak istesen güç düğmesine 1 kez basman yetiyor mu yoksa basılı tutman mı gerekiyor? Birde bu 50-60dk standart mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: thunderwatcher
Normalde bilgisayarı kendin kapatmak istesen güç düğmesine 1 kez basman yetiyor mu yoksa basılı tutman mı gerekiyor? Birde bu 50-60dk standart mı?
Bir kere bastığımda kapanıyor sıkıntısız bir şekilde.Evet genelde bu dakikalar içinde kapanıyor. -
Güç seçeneklerinden güç tuşunun ne yapacağını seçin diye bir ayar vardır ona girip basılı tutunca kapanacak şekilde ayarlamayı deneyin. Sıcaklıklar da sorun olabilir everest ile sıcaklıkları gözetim altında tutun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X