Bildirim
Bilgisayarım kendiliğinden kapanıyor.Neden olabilir ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ısı sorunu olabilir ya da belli bi virüs pc yi kapatıyor olabilir -
Isı olduğunu pek düşünmüyorum ama buda bir ihtimal tabi.Combofix ile tarattım ama pek etkili olmadı.Birde windowsum etkin değil şuan.Bununla ilgili bir durum olabilir mi? -
Normalde bilgisayarı kendin kapatmak istesen güç düğmesine 1 kez basman yetiyor mu yoksa basılı tutman mı gerekiyor? Birde bu 50-60dk standart mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: thunderwatcher
Normalde bilgisayarı kendin kapatmak istesen güç düğmesine 1 kez basman yetiyor mu yoksa basılı tutman mı gerekiyor? Birde bu 50-60dk standart mı?
Bir kere bastığımda kapanıyor sıkıntısız bir şekilde.Evet genelde bu dakikalar içinde kapanıyor. -
Güç seçeneklerinden güç tuşunun ne yapacağını seçin diye bir ayar vardır ona girip basılı tutunca kapanacak şekilde ayarlamayı deneyin. Sıcaklıklar da sorun olabilir everest ile sıcaklıkları gözetim altında tutun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- mouse orta tuş çalışmıyor
- windows 7 fotoğraf görüntüleyicisi indir
- server error in "/" application.
- bios güncellerken elektrik gitti
- active directory dizin hizmetleri şu anda kullanılamaz
- secure boot nedir
- silinen dosyaları geri getirme
- mavi ekran hatası
- root ne demek
- iso dosyası nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X