Merhabalar... Arkadaşlar benim bilgisayarım 1 hafta once gayet duzgun bi şekilde çalışırdı.Bi oyun yükledim bi kaç gun oynadım ve bu sorunla karsılaştım... Bilgisayarı açıyorum ve ekran geliyo gayet güzel bir şekilde.Ama bilgisayarı kasan bir uygulamayla uğraştığım zaman bilgisayar kilitleniyo her şey duruyo res falan atamıyorum.fişten kapatmak zorunda kalıyorum... Yardımcı olursanız çok sevinirim.Bilgisayara format atmaktan bıktım artık zaten belkide format sorunu çözmez...
arkadaşım pc açılınca ctrl+alt+delete'ye baş windows görev yöneticisinden işlemlere gel orada hangi işlem cpu yu fazla kullanıyor ona bak büyük ihtimal virüs olabilir kurduğun oyundan bulaşmıştır belki
quote:
Orjinalden alıntı: horex
arkadaşım pc açılınca ctrl+alt+delete'ye baş windows görev yöneticisinden işlemlere gel orada hangi işlem cpu yu fazla kullanıyor ona bak büyük ihtimal virüs olabilir kurduğun oyundan bulaşmıştır belki
+Msconfing ten açılış programlarını iptal et
quote:
Orjinalden alıntı: pckolik_gkhn
quote:
Orjinalden alıntı: horex
+Msconfing ten açılış programlarını iptal et
teşekkürler eksiğimi tamamlamışsın
Teşekkürlerde +msconfing ne beyler :S.İşlemlerde Yazan Bir şey mi oyleyse yazmıyo orda
quote:
Orjinalden alıntı: ewanescence1
Teşekkürlerde +msconfing ne beyler :S.İşlemlerde Yazan Bir şey mi oyleyse yazmıyo orda
görev yöneticisinden cpu yu fazla kullanan programı bulduysan başlat>çalıştıra msconfig yaz enter bas orada üste başlangıç yazan yere tıkla o pagramın ismini bul önündeki işareti kaldır uygula tamam de