Şimdi Ara

Bilgisayarım Kilitleniyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar benim bilgisayarım 1 hafta once gayet duzgun bi şekilde çalışırdı.Bi oyun yükledim bi kaç gun oynadım ve bu sorunla karsılaştım...
    Bilgisayarı açıyorum ve ekran geliyo gayet güzel bir şekilde.Ama bilgisayarı kasan bir uygulamayla uğraştığım zaman bilgisayar kilitleniyo her şey duruyo res falan atamıyorum.fişten kapatmak zorunda kalıyorum...
    Yardımcı olursanız çok sevinirim.Bilgisayara format atmaktan bıktım artık zaten belkide format sorunu çözmez...

• arkadaşım pc açılınca ctrl+alt+delete'ye baş windows görev yöneticisinden işlemlere gel orada hangi işlem cpu yu fazla kullanıyor ona bak büyük ihtimal virüs olabilir kurduğun oyundan bulaşmıştır belki
  • quote:

Orjinalden alıntı: horex

arkadaşım pc açılınca ctrl+alt+delete'ye baş windows görev yöneticisinden işlemlere gel orada hangi işlem cpu yu fazla kullanıyor ona bak büyük ihtimal virüs olabilir kurduğun oyundan bulaşmıştır belki

+Msconfing ten açılış programlarını iptal et
  • quote:

Orjinalden alıntı: pckolik_gkhn

quote:

Orjinalden alıntı: horex

arkadaşım pc açılınca ctrl+alt+delete'ye baş windows görev yöneticisinden işlemlere gel orada hangi işlem cpu yu fazla kullanıyor ona bak büyük ihtimal virüs olabilir kurduğun oyundan bulaşmıştır belki

+Msconfing ten açılış programlarını iptal et

teşekkürler eksiğimi tamamlamışsın

• Teşekkürlerde +msconfing ne beyler :S.İşlemlerde Yazan Bir şey mi oyleyse yazmıyo orda
  • quote:

Orjinalden alıntı: ewanescence1

Teşekkürlerde +msconfing ne beyler :S.İşlemlerde Yazan Bir şey mi oyleyse yazmıyo orda

görev yöneticisinden cpu yu fazla kullanan programı bulduysan
    başlat>çalıştıra msconfig yaz enter bas
    orada üste başlangıç yazan yere tıkla o pagramın ismini bul önündeki işareti kaldır
    uygula tamam de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarımın ekranı donuyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.