Şimdi Ara

Bilgisayarim kitleniyo, lütfen yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarim fps oyunlarında (counter-strike da özellikle) 3-5 saniyeligine kitlenio ve klavyede tuşlar basılıo kalıo, sonra acılıo. ilk başlarda ara sıra yapıodu, simdi oyun oynayamaz hale geldim. Esas anlayamadığım masaüstünde hiç bi problem yok, msn de vs. de gayet iyi yazısıyorum. Fifa falan da oynuyorum, onda da problem yok. Fakat counter-strike a girdigim zaman tuşlarım kitlenio sürekli. Sadece cs oynarken kitlenmesinin sebebi ne olabilir? Degiştirdigim ekran kartı ile alakalı bi problem olabilir mi? Eskiden gf4 mx440 vardı, deiştirip Ati Radeon 9600 XT aldım ve agp 4x de calıstırıorum. Bu sorun hakkında herhangi bi fikri olan arkadas varsa yardımlarını bekliorum.

• işlemcinle alakalı değil kanımca..büyük ihtimalle sorun ekran kartında..counter-strike'da sorun çıkaran bilgisayar uzun yıllardı görmemeştim valla ekran kartını ikinci el aldıysan bir sorunu olabilr..eğer sıfırsa aç bir bak derim...
  • Yok 2. el falan diil. Saphire marka 0 aldım. 3 yıl garantisi var. Diğer oyunlarda herhangi bi problemim yok.
  • fifa oynuyorum dediğine göre bence donanımsal bir sorun değil,ekran kartında sıfırmış..işlemcinde sorun var diye düşünsek o zaman fifa'da da sorun olur oynayamazdım..bence yazılımsal bir sorun..en basitinden ekran kartının driverını yükle;mesela bende battlefield'i eski drıverla daha iyi çalıştırırken yenı drıver'la donmalar,takılmalar oluyordu yada oyunu yeniden yükle
  • Selam
    Bu tür kilitlenmeler genellikle anakart yada ekran kartının sürücülerinden kaynaklanıyor olabilir. Ekran kartını değiştirdikten sonra eski ekran kartının sürücülerini tam olarak kaldıramamış olabilirsin. Bu nedenle problem çıkarıyor olabilir. Tavsiyem önce anakartın sonra ekran kartın için güncel sürücüleri çekip güncelle. Daha sonra DirectX i tekrar kurmayı dene yada dxdiag ile sürücüleri bi incele. Bu arada AGP4X çalıştırıyorum demişssin. Anakartın desteği olmadığı için mi 4X ? Eğer degilse ve anakartın destekliyorsa BIOS tan AGP 8X ayarla. Birde BIOS ta AGP Fastwrites seçeneği açıksa kapat /kapalıysa aç . Sonuçları bekliyoruz !
  • Anakartım 8x i desteklemedigi icin 4x calistirmak mecburiyetindeyim. Dediklerini yaptim, Cstrike klasöründe nvidia ile ilgili bi dosya buldum ve sildim ama gene düzelmedi. Simdi ati.com'dan son driver i cekiyorum. Onu yükleyip anakart sürücülerini tekrardan kurucam. Ayriyeten bios'da dedigin gibi bi özellik bulamadım. Gelismeleri yazarim. Tesekkür ederim bilgiler icin.
  • Anakart ve ekran kartı ilgili ne varsa silip ummalı bi calısma yaptim ve sonuc pozitif. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • Sorun değil herzaman bekleriz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.