+1 harbiden haa.[Nickebakyoruma+1yaz.gif] Türkiyede amma cok zekiLer var ama biz değerini bilmiyoruz suç onLarda değiL bizDee
Bırak evi Türkiye'nin delisi... Birşey daha : o --------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ları neden koyduğunu anladım topiğin üstüne gelince göstermesin diye...[konunun içeriğini] Not: ben 13 yaşındayım
quote:
Orjinalden alıntı: Evin Delisi
------------------------ ------------------------ ------------------------ ------------------------ Çok yakşıklı ve sexi bir erkeğim bunu ben söylemiyorum çevremdeki bayanlar söylüyolar.Benim için birbiryle kavga eden şaç başa giren kızlar var ve ben bu durumdan sıkılmaya başladım artık her gün başka bir kızla gönül eğlendirmek kabak tadı vermeye başladı. Bu durumdan kurtulmak istiyorum artık ne yapmalıyım
CD-RW Yİ AÇ BİBER SÜR
Feyk
quote:
Orjinalden alıntı: memoxx37
CD-RW Yİ AÇ BİBER SÜR
bence hoparlörün ses çıkan yerine biber sür :D
doğru söyleyn hanginizin bu
bence sen bi modem bağlantılarını kont et :D 56 k mı kullanıosun?