No signal
Arkadaşlar bugün termal macun aldım malum yaz ayları geldi süreyim bir ara diyordum. Pc de oyun oynarken elektrikler kesildi. Bende madem elektrikler gitti o arada macunu değiştireyim diye kasayı açtım macunu sürdüm. Biraz tozları falan temizledim. Tekrar elektrikler geldiğinde psu falan fişe takılı değildi. Temizliği mi yaptıktan sonra kasayı taktım ama PC’yi açtığımda monitör no signal hatası vermeye başladı. ramlerin yerini değiştirdim. Ekran kartını tekrar oturttum değişen bir şey olmadı. Bios pilide dahil herşeyi çıkarıp taktım. Vga eski bir monitörüm vardı onboarddan bağladım. Onda da sinyal alamadım ama doğru bir bağlantı oldu mu emin değilim, monitör geçen sene çalışıyordu uzun süredir çalışmıyor ne haldedir bilmiyorum ama çalıştığını var sayarsak anakartta olma ihtimali sorunun yüksek benim tahminim. Sorun sizce neden kaynaklanıyor olabilir. Umarım ekran kartımda bir sıkıntı yoktur yada ben bağlantılarda bir hata mı yaptım desem her şey doğru gibi görünüyor. Daha önce hiç bir sıkıntı yoktu. Birde PC’yi ilk açtığımda ekran böyle yem yeşildi sonra bir daha sinyal gelmedi.
sistemim
b450k
rtx 3070
ryzen 5 3600
hyperx 3600 MHz 8x2 RAM
psum kc 750 bronze
yarın PCye gidip sorunu tespit ettirmek istiyorum eğer ekran kartıma bir şey olduysa garantiye girmezse çöpe atmalık hale gelir bilgisayar korkum o
Ethernet kablosu takıldığında internet hızım düşüyor
İnternete erişimin çok iyi olmadığı bir yerde kablosuz dsl şirketinden internet hizmeti almak zorunda kaldım 16 megabitlik bir paket kullanıyorum.
İlk iki üç gün iyiydi, fakat son 2 iki gündür çok ciddi sıkıntı yaşıyordum evime gelip hat değerlerini incelediler bir sıkıntı göremediler.
Bende yeni bir durum fark ettim. Ethernet kablosunu bilgisayarıma takdığımda 0.50lere düşen bir hız görüyorum bu wifiden bağlı olan telefonumu da etkiliyor.
Ne zaman ethernet kablosunu çıkarırsam wifi hızım düzeliyor. Hayatımda böyle bir şey görmedim. Bunu nasıl düzeltebilirim. Bu konuya dair çok bir şey de bulamadım.
Zaten bilgisayarda ne zaman problem yaşasam böyle gıcık, çok sık karşılaşılmayan problemler yaşıyor. Lütfen uzman bir kişi rica ediyorum bana yardım etsin.
Askerlik durumunuzdan dolayı
Merhaba arkadaşlar, Mayıs 1 de tecil bitiyor. Öğretmen olduğum için adaylıktan bir yıl ertelenmişti. Bedelliye başvuru yaptım. Tüm celp dönemleri 2023’tü inşallah parayı yakında yatıracağım. Ama e devlette askerlik durumunuzdan dolayı Ağustosta silah altına alınırsınız diyor. Bedelli olarak mı yoksa parayı yatırmassam mı kafam karıştı doğrusu.
Kim kaldı eskilerden
|
SWTOR & FFXIV HESAP SATILIR
|
Paypal'dan Kredi Kartına Para Çekilir mi
|
Final Fantasy XIV Başlanır Mı?
|
HOT & POF Hesabı Ucuz
Opera haberleri kapatma
|
G2G Para çekme
|
Meslek: -
İlgi Alanları: Rap Music & Dota
I'm mid noob! You dont have call on me, Also you cant jugde me, Thats way i am,thats the way i feel... Cuz i dunno what's true,what's real ? |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 329
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 12.647 (Bu ay: 245)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 29 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun