Şimdi Ara

Final Fantasy XIV Başlanır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugüne kadar oynamadığım MMORPG kalmadı diyebilirim. WOW'dan aldığım tadı hiç birinden almadım. Çünkü oyunda para verilerek ulaşabileceğin ekstra neredeyse hiçbir şey yoktu. Makul fiyatlarda Rusya üzerinden bir süre,bir süre gold kasarak bir süre cepten 7-8 yıl oynadım. Sonunda yeni bir heyecan aradığımı fark ettim. Bu tarz ekstra para vermeden, WOW kalitesi, tadı verecek RPG yönü kuvvetli bir mmo arayışına girdim. Final Fantasy tek denemediğim MMO diyebilirim.Asya MMO'larına genelde korkarak yaklaşırım. Genelde onların sexist kültürü, tuhaf karakter anlayışı(tatlı, minnoş bir karakterin elinde kocaman kılıç,okul kıyafeti mini etekli bir kızın çok ciddi bir şey yapması, vb) yani nasıl anlatayım anime,manga olayını oldum olası tam alışamadım ama bu oyunun grafikleri, yorumların genelde iyi olduğunu gördüm.

Yani bir sürü konuşulacak faktör var. Bende bir macera arıyorum. Oyun oynanır mı? Community durumu nedir? Türk oyuncu bulabilir miyim? İngilizcem fena değildir ama Türk oyuncunun yerini tutmuyor ne olursa olsun. Oyunun genel durumu hakkında bilen varsa bilgilendirebilir mi?

Oyun Türkiye şartlarında en pahalı oyun durumunda sonuç olarak bu oyuna 270 tl gibi parayı atacağım tek celsede o yüzden çekiniyorum bilgilendirme yapabilir misiniz?

Bu arada bugüne kadar oynadığım oyunlar

WOW (Yaklaşık 7-8 Yıl)
    ESO (Yaklaşık 700 saat)
    GW2 (Yaklaşık 300 saat)
    Tera (Yaklaşık 100 saat)
    Black Desert (Yaklaşık 100 saat)
    Knight (2-3 Yıl)
    Metin2 (30-40 saat)
    Riders of Icarus
    Dark and Light
    Battle of Immortals
    Blade & Soul

Mobaları vesaire saymıyorum daha bir sürü de oynadığım oyun var en az 10-15 saat gömdüğüm.

Bunların arasından wowa yakın tad veren eso ve gw du ama onların da combat sistemini sevemedim tab target alışkanlığı sanırım.

• Eğer aylık ücret sizin için sıkıntı değilse WoW'un yerini tutabilecek tarzda tek PVE oyunu şu an benim gözümde FFXIV. Eğer PVP oyuncusuysanız uzak durun. Ama aradığınız PVE ise sizi gayet tatmin edecektir. Sürekli güncel, güzel bir oyun.

Türk oyuncu sayısı yok denecek kadar. Yabancılarla oynamak zorunda kalacaksınız.
  • trial oynarsaniz bir cok sorunuz cevaplanir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan dünyada mmorpg ile ilgili çok büyük bir discord grubu var orada beni admin yaptılar senin durumunda birisiyim sadece knighta 2 sene falan fazla oynadım pek wowa bulaşmadım archage de bin dolar gömdüm .sonra başka oyunlara geçtim şuan tsubasa oynuyorum ama artık baydı.

dün bir arkadaş geldi discorda italyan 5-6 yıllık eski wowcu herkes buna terayı önerdi. ben gittim final fantasy önerdim.

çocuk geri döndü bana teşekkür etti. wow cu adam pvp ile işi olmaz grafik ve tasarımcıdır ve o yüzden ffıv bayılıyo bu tarz kitle.

ben mesela o oyunu hayatta oynamam ama sana tavsiye ederim.
  • Discord
    Join the Oni-Final Fantasy XIV-EU Discord Server!
    https://discordapp.com/invite/pBdzUJC
    oynamak istersniz ffxiv dc'mize bekleriz

• Çok güzel bir oyun ve community side efsane herkes çok nazik ve yardımsever wowun tam tersi cross play destekli hem konsolcular hem pc ciler beraber oynayabiliyor hatta ps4 de klavye mouse bile destekliyor ama ben oyunun oynanışı çok sıkıcı bu yüzden bir ay oynayıp bırakmıştım..
  • Bende steam üzerinden oyunu satın aldım fakat giremiyorum bir türlü oyuna. Steam istemcisiyle mi acaba girmek gerekiyor illaki ? Server olarak hangisi popüler acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Odin'de olan varsa 'Sahil Kasabasi' adında FC var. Birlikte oynamak isterseniz iletişime geçebilirsiniz. İyi eglenceler!
  • hala oynayan varsa iletişime geçebilirmi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.