Şimdi Ara

Final Fantasy XVI (2023) [PS5 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
16
Favori
15.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Final Fantasy XVI (2023) [PS5 ANA KONU]

Resmi Site
    https://uk.finalfantasyxvi.com/

PSN Store Sayfası
    store.playstation.com
    FINAL FANTASY XVI
    https://store.playstation.com/tr-tr/concept/10002100

Diyarın kaderini kudretli Eikon'ların ve onları kontrol eden Dominant'ların belirlediği destansı, karanlık fantastik bir dünya.
    Bu hikâye, "First Shield of Rosaria" unvanına layık görülmüş biri olan Clive Rosfield'ı anlatıyor. O, Phoenix'in Dominant'ı olan kardeşi Joshua'yı korumaya yemin etmiş bir savaşçı. Çok geçmeden Clive, kendini büyük bir trajedinin içinde bulacak ve gittiği her yere felaketler götüren gizemli varlık Dark Eikon Ifrit'i yenmek için intikam yemini edecek.

Final Fantasy XVI (2023) [PS5 ANA KONU] Final Fantasy XVI (2023) [PS5 ANA KONU] Final Fantasy XVI (2023) [PS5 ANA KONU]

Final Fantasy XVI (2023) [PS5 ANA KONU] Final Fantasy XVI (2023) [PS5 ANA KONU] Final Fantasy XVI (2023) [PS5 ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 10 Haziran 2024; 16:42:40 >

• Üzgünüm ama hack and slah falan mı yapmaya çalışıyorlar ff 16 ile. Çok bir bilgi elde edemedik tabi ancak bana öyle geliyor ki combat sistemi o 15 ile gelen ve 7 remake ile muazzamlaşan turn-based ve action karışımı sistem değil de direk aksiyon olmuşa benziyor. Beni açıkçası üzdü. Bir de oyunun geçtiği realm'in eski zamanlara ait olması da hoşuma gitmedi.
  • Bir an Athia çok da iyi durmuyormuş diyordum ki FF logosunu görünce bir oh çektim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akıbeti 13 projesi gibi olmaz umarım, bir de 15 deki offline mmo mantığını çok sevmiştim, bencilce ama öyle olmasını isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ff 15 ve 7 remakei buyuk zevkle bitirmis biri olarak bunda da akarim single player yine hackn slash tarzi muthis

• Yine aksiyon yapmışlar kekolar. Neyse bu sefer Yoshi-P e emanet etmişler oyunu. 14 ün hikayesi çok iyi diyorlar o yüzden hikaye tarafında güvenmek istiyorum ama Square Enix e güven yok. 2 yıldan önce çıkmaz bu oyun
  • Her ne kadar trailer PC üzerinden gösterilmiş olsa da, oyunun PC'ye çıkma durumu net değilmiş. Square Enix'den biri konuyla alakalı sorulan soruya "oyunun PS5 dışında başka hangi platformlara çıkacağına dair bilgimiz yok." demiş.

• Umarım port olmazda pc'ye güzelce gelir.
  • Vallaha ben şuan deli gibi bekliyorum bu oyunu. PlayStation 5 alma sebebim benim için bu oyun oldu bir anda. Medieval zamanlar, fantastik hikaye, anime etkileri tam istediğim beklediğim oyun.
  • oyun çok sağlam duruyor. oynamak için sabırsızlanıyorum.
    Bu seriyi hiç oynamamış biri olarak, oyun çıkana kadat bir tanesini denemek istiyorum. hangisini önerirsiniz?
  • veteran_gamer kullanıcısına yanıt
    FF8, bence en iyi hikayeye sahip olanı.

1-6 arası çok eski, birçoğu mobilde dahi var, 16 bit zamanlarından oyunlar ve günümüz şartlarında tatmin etmeyebilir.

11 ve 14 mmorpg, ki bence 14 enfes bir mmo, onu da ekleyeyim.

Orijinal 7, 10, 12, 13, yine en iyi deneyimlerden birini sunar. Remake 7, part part çıktığı için hikayenin bütünlüğünü bozuyor, tüm partlar çıkana kadar şahsen önermiyorum. 13-2 ve Lightning Returns oyunlarını bence es geç, hatta yan oyunların tamamını es geçebilirsin.

15 ise kötü bir hikaye, kötü bir sunuma sahip ama bu zamana kadar hiç yapılmamış, çok keyifli de bir açık dünyası var. Offline mmorpg kafasında, müthiş keyif almıştım.

10 ve öncesi sıra tabanlı dövüş mekaniğinin varyasyonlarına sahip, 12 ile beraber sıra tabanlı ve gerçek zamanlı mekaniğinin birleştirildiği çeşitli mekanikler var. Hatta 12, yeni nesil FF'lerin temelinin atıldığı oyundur, o oyunda bugünlere kadar yansıyan çok farklı şeyler denemişlerdi.

• Ps5 pro çıkışına yakın gelir bu oyun. Sırf bu oyun için ps5 almayın. Prosunu bekleyin

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    Cok sag ol. Su oyun dunyasinda iyi ki varsin

• FF15 deki duvar süsü olan summonlar, umarım FF16 da süs olarak kalmazlar da adam akıllı bir FF görürüz.
  • Final Fantasy XVI Sandığımızdan Daha Erken Gelebilir
    www.bolumsonucanavari.com
    Final Fantasy XVI Sandığımızdan Daha Erken Gelebilir
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Final_Fantasy_XVI_Sandigimizdan_Daha_Erken_Gelebilir-105050.htm

• En özensiz ff olcak gibi duruyor. Singleplayerı öldürüp mmo’ya mu yöneltmeye çalışıyorlar napıyorlar anlamak mümkün değil . Ff15 türünün en iyisi olacaklen bir ucube oldu şimdi de custom mode ff yapıyorlar herşeyden arak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun yönetmeni Hiroshi Takai hakkında bir haber yapılmış merak edenler için.

https://www.rpgsite.net/feature/10355-who-is-final-fantasy-xvi-director-hiroshi-takai

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 11 Ekim 2020; 3:18:47 >
  • Single olursa ilk gün çıkar alırım , yoksa oynamam

• Ff7 remake part 2 nerede abi

• Aceleye getirmezlerse hakkını verecekler bence

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.