Şimdi Ara

bilgisayarım oyun oynarken kapandı ve açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyun oynuyordum bilgisayar aniden kapanı kendimiz biraz baktık (garantiye göndermiştik kasa elimize kırık ve ekran kartı çalınmış olarak geldiği için sorunu bilmiyoruz) sorunun ana kartın yandığı için olduğunu düşünüyoruz tamir mi ettirmeliyim yoksa yeni bir ana kart mı almalıyım? sorunu tam bilmiyoruz biliyorsanız eğer yazabilirsiniz. olay yeni değil 2 ay falan oldu (dava işleri falan uzun sürdü) çok ısındığı için kapanmıştır yazmayın o yüzden.

• güç kaynağı arızalı olduğu için olmuş olabilir yada gereginden fazla güç çekdiği içinde birden kapanmış olabilir normalde ani kapanmaların temel sebebi güç kaynağı oluyor başka sebeblerde var ama burdan pek tesbit etmem mümkün olmayacaktır yapabiliyorsanız ana kartı bir inceleyin bir tarafda yanık izleri varmı bir bakın isterseniz
    ayrıyetden pc nin parçaları nasıl çalınmış olabilirki garantiye gönderdiğinze eminsiniz demi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi layk5t -- 27 Mayıs 2020; 22:29:42 >
  • power a baktık bir sıkıntı yok dediğim gibi ana karttan olabilir tamire götüreceğim sebebini anakart ise yeni mi almalıyım ,tamir ücreti ne kadar olur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • layk5t kullanıcısına yanıt
    garantiye gönderdiğimden eminim götüren kargo firması götürüken kasayı paramparça etmiş zaten garanti de kırık olduğu için almamış kasayı sonrada ekran kartı çalınmış olarak geri aldık ve bir delilimiz olmadığı için davayı kaybettik .(ilk kez gönderdiğimiz için kargoyu açarken video falan çekmedik)
  • sıfır hertürlü pahalıya gelir seçim gene sizin termal kamera ile bakılırsa belli olur yanıp yanmadığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: layk5t

sıfır hertürlü pahalıya gelir seçim gene sizin termal kamera ile bakılırsa belli olur yanıp yanmadığı
    aslında 300 tl ye buldum eğer 300 tl den fazla isterse tamir için alacağım ama ne kadar ister onu bilmiyorum.termal kamera yok elimde.
  • kargo firmasımı pc parçalarını çaldı ben garanti yaptı zannediyordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • layk5t kullanıcısına yanıt
    kargo firması
  • mevlüt oğuzz M kullanıcısına yanıt
    götürdüğünüz teknik servis baksın diyecemde başınıza öyle bir olay gelmişki kime güvenceceğim diye soruyorsunuzdur kendinize
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.