Şimdi Ara

Bilgisayarım Oyun Oynarken Kitlenip Kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Intel Core2 Duo @ 2 GHz İşlemci
    4.00 GB Ram
    32 Bit işletim sistemi
    512 MB ATI Mobility Radeon HD 4650 Ekran Kartı

Bilgisayarım durduk yere kitleniyor ve ekran simsiyah oluyor. Ekranda rastgele beyaz-yeşil çizgiler oluşup kayboluyor. Kitlenmeden önce bilgisayardan çıkan ses kitlenme sırasında sürekli tekrar ediyor. İşte bu noktada hiç bir şey işe yaramıyor. Bana da bilgisayarın fişini çekmek düşüyor. Bu bilgisayarı açtıktan 1.5 2 saat sonra başıma geliyor. Eset Smart Security ve Avira AntiVir ile sistem taramaları gerçekleştirdim. 1 tane bile virüs yok. Ne yapmam gerekir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicem12 -- 26 Temmuz 2010; 10:28:45 >

• ekran kartı özelliklerinden anlamıyorum ama, oyunları kitleme sebebinin ekran kartından olduğunu biliyorum ?
  • bendede öyle bişey olmuştu ekran kartını ve harddiski değiştirdiler..
  • SpeedFan indirip oyundayken sıcaklık değerlerinin ss'sini aldım normal midir bu

http://img52.imageshack.us/img52/8553/adszcgk.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicem12 -- 26 Temmuz 2010; 11:57:27 >
  • speedfanın verdigi degerler normal ekran kartıyla ilgili bir sorun var ekran kartını güncelle bi de ati tray tools yükl e fan devirini yüksek tut
  • ATI Tray tools'u yükledim nereden Fan devirini yükselteceğimi bulamadım
  • Arkadaşlar bendede öyle bir sorun var Ekran kartım hd 4670
    işlemci dual core e5200
    2 gb kinston ram
    P5KPLAM-SE ANAKART
    WİN 7 güncellenmemiş ultimte
    bazı arkadaşlarım bana psu dan yada güncellenmemiş win 7 den olabileceğini söylüyorlar 350 w boost psu var lütfen bir yardım edin daha 1 yıllık sistem neden böyle yapar arkadaş yardım edene ödül verecem artık yHa....(ödül konusunda ciddiyim)xD
  • Sıcaklık değerleri normal arkadaşımda da böyle şeyler oluyordu ekran kartını değiştirdi o ama sen bi servise falan götür istersen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.