Şimdi Ara

Bilgisayarım oyun yüklerken çat diye kapanıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
4.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • zaten bilgisayar kapalıyken fanın demirlerine dokununca fiziki sıcaklığı elle test edebilirsin.
  • zelatum Z kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, biraz daha böyle idare ediyim. Olmadı işlemci macunu değiştiririm. Bu kapanma sorunu ekran kartı taktıktan sonra ortaya çıktı, onu anlam veremiyorum. Bundan önce işlemci ekran kartını kullanıyordum bir sorun olmuyordu da şimdi neden. :)

Yardımın için çok teşekkür ederim.
  • Dediğim gibi olabilir. Kasan küçük kart büyük. Kasa içi sıcaklık dolayısı ile artıyor. Önceki kartın büyük ihtimalle küçük bir karttı.
    Aynen kasam küçük, önceden kart yoktu işlemciden kullanıyordum.
    Dostum bilgisayarı kapatmaması için komut veremiyor muyuz?
  • Gözün karardı demekki. Yakacan bilgisayarı. Bildiğim kadarıyla yok.
    60 derecede yanmaz ki bilgisayar. Dying Light, bf3 açılırken kapanmayan bilgisayar neden csgo'da kapanıyor onu anlamadım.
  • sadece csgo da yapıyorsa durum deyişiyor. Çünkü herkes senin gibi aynı problemden bahsediyor diğer forumlardada. Bence CSGO yu hiç kurmadığım için bişey diyemiyorum. bence birde Google da csgo kapanma pproblemi diye araştır ayrıca.
    Lol'dede oluyor?
  • Denetim masası-Sistem güvenlik-Sistem-Gelişmiş sistem ayarları-gelişmiş-başlangıç ve kurtarma kısmındaki ayarları tıkla sistem hatası kısmındaki otomatik yeniden başlat seçiliyse kaldır. birde bunu dene bakalım.
    Yarin ilk isim onu yapmak olacak hocam, suanda bilgisayarda degilim. Yaptiktan sonra olumlu,olumsuz size geri donus yapacagim sag olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yine yaptı hocam, kıracağım bilgisayarı.
  • Wikebond W kullanıcısına yanıt
    Sadece bu iki oyundamı yoksa geneldemi bu sorun var?
    Bu iki oyunda sorun var, cs go'da ilk maçta sorun olmadı 2. maçta sorun oldu.
    Sorunun ısınmadan olduğunu fark ettim, sağ olun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.