Şimdi Ara

Bilgisayarım restarttan sonra açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar masaüstü bilgisayarım topladığımdan bu yana restart tuşuna bastığımda veya windows restart atmaya çalıştığında siyah ekrana düşüyor. Kasadaki fanlar ve diğer aksamlar çalışıyor ama güç düğmesinden kapatıp başlatmadıkça açılmıyor. Baktığım diğer sitelerde olayın psu veya windowstan kaynaklı gerçekleştiğini gördüm. Ama sorun bunlardan kaynaklanmıyor çünkü 3 kere psu değiştirdim ve eskiden win7 sürümü yüklüyken win10 yükselttim. Ayrıca kasanın bakımını düzenli olarak yapıyorum. Sorunun çözümünü nedir acaba? Teşekkürler.

Not: Sorunun biostan kaynaklandığını düşünüyorum. Fakat herhangi bir bilgi bulamadım.
    msi z87 g45 gaming anakart kullanmaktayım.

• Söylediklerine göre sorun büyük ihtimalle biostan kaynaklanıyor. Bios pilini çıkartıp tekrar takmanı öneririm.
  • Psuyu 3 kez değiştirmişsiniz Güç kaynağında problem yoksa sorun büyük ihtimalle anakarttadır windows sürümüyle ilgili olduğunu düşünmüyorum.

Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bios pilini değiştirmeyi vs deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AltaNora -- 9 Temmuz 2019; 22:15:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam denedim ama malesef olmadı biosum güncel olmasına rağmen tekrar yükledim ama değişmedi

• AltaNora kullanıcısına yanıt
    Bencede öyle biosdan bi ayarı vardır diye düşünüyorum ama hiç bi yerde bulamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.