Şimdi Ara

Pc ye format atarken yeniden başladı açılış ekranında kalıyor anakart logosunda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar herkese ıyı aksamlar dılerım sızlere sormak ıstedıgım ben format atıyordum pc ye yenıden acılırken anakart logosunun oldugu ekranda kaldı ve reset attım ama aynı ekrana gelınce kalıyor ılerlemıyor fısını cekıp tekrar denedım acıyorum pc yı ancak anakart logosuna gelınce ılerlemıyor ve saatlerce kalıyor acaba sızce nasıl cozebılırım bu sorunu

• Formatı sil baştan atarsan düzelir. Format esnasında win yüklü diski sil. Daha sonra tekrar oluşturup formatı tamamla.
  • formatı sıl bastan atamıyorum cunku pc yı acar acmaz dırek asus ekranı gelıyor hıc bır ılerleme kaydetmıyor
  • biosa bile giremiyorsan sorun donanımsal. çok büyük ihtimalle anakartın arıza yapmış. imkanın varsa diğer donanımlarını başka bir board üzerinde dene
  • tesekkurler bugun oyle yapayım ya anakart yada hdd dıye dusunuyorum ama bakalım hangisi
    quote:

Orijinalden alıntı: onursuz

biosa bile giremiyorsan sorun donanımsal. çok büyük ihtimalle anakartın arıza yapmış. imkanın varsa diğer donanımlarını başka bir board üzerinde dene
  • Anakart sorunu .. harddikte sorun olsa biosa rahatca girersin.. bios pilini çık. bilgisayarın elektriğini kes 15 dk sonra yeniden aç bakalım düzelcek mi
  • ULTIMATE PC Atölyesi !!!!!!

Evinizde ve işinizde bilgisayar arızalarını kolayca gidermek sizi mutlu etmez mi?
    Bilgisayar Onarım bilginizi en üst seviyelere çıkarmaya ne dersiniz?
    Her problemde bilgisayarınıza format atılıp her şeyinizin yerinin değişmesi sinirlerinizi bozmuyor mu?

“İçeride sizin için hazırlanmış çok zengin bir içerik var acele edin bu fırsatı kaçırmayın. Evinizde, işinizde size her an yardımcı olacak bir ürün var “

http://tinyurl.com/bilgisayar-ar-za-cozumleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.