arkadaslar herkese ıyı aksamlar dılerım sızlere sormak ıstedıgım ben format atıyordum pc ye yenıden acılırken anakart logosunun oldugu ekranda kaldı ve reset attım ama aynı ekrana gelınce kalıyor ılerlemıyor fısını cekıp tekrar denedım acıyorum pc yı ancak anakart logosuna gelınce ılerlemıyor ve saatlerce kalıyor acaba sızce nasıl cozebılırım bu sorunu
Formatı sil baştan atarsan düzelir. Format esnasında win yüklü diski sil. Daha sonra tekrar oluşturup formatı tamamla.
formatı sıl bastan atamıyorum cunku pc yı acar acmaz dırek asus ekranı gelıyor hıc bır ılerleme kaydetmıyor
biosa bile giremiyorsan sorun donanımsal. çok büyük ihtimalle anakartın arıza yapmış. imkanın varsa diğer donanımlarını başka bir board üzerinde dene
tesekkurler bugun oyle yapayım ya anakart yada hdd dıye dusunuyorum ama bakalım hangisi
quote:
Orijinalden alıntı: onursuz
biosa bile giremiyorsan sorun donanımsal. çok büyük ihtimalle anakartın arıza yapmış. imkanın varsa diğer donanımlarını başka bir board üzerinde dene
Anakart sorunu .. harddikte sorun olsa biosa rahatca girersin.. bios pilini çık. bilgisayarın elektriğini kes 15 dk sonra yeniden aç bakalım düzelcek mi
ULTIMATE PC Atölyesi !!!!!!
Evinizde ve işinizde bilgisayar arızalarını kolayca gidermek sizi mutlu etmez mi? Bilgisayar Onarım bilginizi en üst seviyelere çıkarmaya ne dersiniz? Her problemde bilgisayarınıza format atılıp her şeyinizin yerinin değişmesi sinirlerinizi bozmuyor mu?
“İçeride sizin için hazırlanmış çok zengin bir içerik var acele edin bu fırsatı kaçırmayın. Evinizde, işinizde size her an yardımcı olacak bir ürün var “