AMD Adrenalin Software Açılmıyor

-
-
Bir ay önce aldığım ilk başta yazılımda problem olmamasına rağmen 1 haftadır RX7800XT ekran kartında Adrenalinin açılmaması nedeni ile defalarca silip yüklememe rağmen sonuç alamamam uzun zamandır kullandığım ve ne yazık ki satıp AMD ye geçmem sonrası NVİDİA varken AMD yi neden seçmemeliyim bunu tekrar anladım sanırım
Nasıl oluyor da milyonlarca uygulama hatta amatör firmalarda bile böyle şeyler olmazken AMD nin yazılımının açılmaması hiç umursanmadığımızı bizimle gerçekten dalga geçtiğini yine yeni yeniden düşündürdü
Bir firma düşünün reklamlar, satın alınmış youtuberlar , fısıltılarla size ulaşıyor sonra size ürün satıp gerile gerile gülüp izliyor.
Çoooooooook pişmanım ÇOOOOOOOOOOOOOK AMD ye geçtiğime
ALdığım günden beri yok adrenalinde ayarları doğru yapma videoları ara yok 720p de kartı oyunlar açmaya çalışması sonra manuel tek tek ayarlar yapılması yok uygulama hatası bu nedir
AMD neymiş şunu net anladım boş olacaksın işsiz güçsüz onunla bununla uğraşıp pcnin heryerine ayar yapacaksan , içinde YA BU KART AMA SÜPER ÇOK GÜÇLÜYMÜŞ ADAMLAR SONUÇTA UZMAN AMA BEN BİR HATA YAPIYORUM SANIRIM DİYEREK ZAMANINI BOŞA HARCAMAKMIŞ.
ARKADAŞLAR GERÇEKTEN NVİDİA KULLANIRKEN FAREYİ SADECE OYUNU AÇMAK İÇİN KULLANIYORDUM ŞİMDİ FORUM FORUM YOK AYAR YOK HATA DELİ GİBİ DOLANIR OYUN OYNAMAZ OLDUM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serce -- 28 Mart 2025; 10:44:52 >
-
Ddu ile güvenli moda driveri silip bizzat sitesinden yükleme yapın...
Nvidiada da durumlar pek farklı değil bugünlerde haberiniz olsun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 28 Mart 2025; 12:48:22 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arada bana da oluyor bu driver arayüzünün açılmaması. Driverı ddu ile komple silip tekrar yükleyince düzeliyor.
Benzer içerikler
- kulaklıktan cızırtı gelmesi
- geçersiz istek: istek parametreleri geçersiz: invalid scope: user_profile
- televizyondan pat diye ses geldi kapandı
- bios şifresi nedir
- the system has posted in safe mode
- ssd hız testi
- secure boot nasıl açılır
- bağlantı sıfırlandı hatası
- telefon şarj olmuyor
- 0xc00007b hatası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X