Şimdi Ara

AMD Adrenalin Software Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba . dün hiç bir sorun yoktu bugun pc başladığında sağ altta işareti gözüküyor ancak tıkladığım kendiliğinden kayboluyor ve açılmıyor . ddu ile silip 2 kere yükledim hem normal olanı hem pro versiyonunu kurdum aynı şekilde açılmıyor amd adrenalin edition . bilgisi olan var mı?

• Bir ay önce aldığım ilk başta yazılımda problem olmamasına rağmen 1 haftadır RX7800XT ekran kartında Adrenalinin açılmaması nedeni ile defalarca silip yüklememe rağmen sonuç alamamam uzun zamandır kullandığım ve ne yazık ki satıp AMD ye geçmem sonrası NVİDİA varken AMD yi neden seçmemeliyim bunu tekrar anladım sanırım

Nasıl oluyor da milyonlarca uygulama hatta amatör firmalarda bile böyle şeyler olmazken AMD nin yazılımının açılmaması hiç umursanmadığımızı bizimle gerçekten dalga geçtiğini yine yeni yeniden düşündürdü

Bir firma düşünün reklamlar, satın alınmış youtuberlar , fısıltılarla size ulaşıyor sonra size ürün satıp gerile gerile gülüp izliyor.

Çoooooooook pişmanım ÇOOOOOOOOOOOOOK AMD ye geçtiğime

ALdığım günden beri yok adrenalinde ayarları doğru yapma videoları ara yok 720p de kartı oyunlar açmaya çalışması sonra manuel tek tek ayarlar yapılması yok uygulama hatası bu nedir

AMD neymiş şunu net anladım boş olacaksın işsiz güçsüz onunla bununla uğraşıp pcnin heryerine ayar yapacaksan , içinde YA BU KART AMA SÜPER ÇOK GÜÇLÜYMÜŞ ADAMLAR SONUÇTA UZMAN AMA BEN BİR HATA YAPIYORUM SANIRIM DİYEREK ZAMANINI BOŞA HARCAMAKMIŞ.

ARKADAŞLAR GERÇEKTEN NVİDİA KULLANIRKEN FAREYİ SADECE OYUNU AÇMAK İÇİN KULLANIYORDUM ŞİMDİ FORUM FORUM YOK AYAR YOK HATA DELİ GİBİ DOLANIR OYUN OYNAMAZ OLDUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serce -- 28 Mart 2025; 10:44:52 >

• Ddu ile güvenli moda driveri silip bizzat sitesinden yükleme yapın...

Nvidiada da durumlar pek farklı değil bugünlerde haberiniz olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 28 Mart 2025; 12:48:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arada bana da oluyor bu driver arayüzünün açılmaması. Driverı ddu ile komple silip tekrar yükleyince düzeliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.