Xiaomi orijinal batarya
merhaba arkadaşlar xiaomi orjinal bataryası arıyorum ama maalesef hiç bir yerde yok deji marka öneriyorlar onda da çok şikayet yazan olmuş . bulabileceğim bir yer var mı ? istanbul anadolu yakası
işlemci anakart tavsiyesi
arkadaşlar merhaba benim işlemci ve anakart eskidi oyunlarda cpu 100 ü görüyor ve çok ısınıyor işlemci ryzen 3 1200 anakar ise amd a320 ddr4 . bütçem az ama bir şekilde oyunları sıkınıtısız oynamak istiyorum en azından pubg vs bana işlemci ve anakart tavsiyesi verebilir misiniz bir de 2. el almak istesem sorun olurmu yardımcı olursanız sevinirim .
araç muayene yardım
arkadaşlar merhaba 2003 model corsa aracımı muayeneye götürücem ilk defa gidicem ist. dudullu. arka silecek suyu çalışmıyor sadece silecek çalışıyor görünür bir yerden hortum çıkmamış iğne ile tıkanmıştır diye bişeyler yaptım olmadı bu şekilde geçermi muayeneden sizce
kasa fanı girişi dönüştürücü
arkadaşlar kasa fanı almıştım be quiet ancak gelen fanın girişi benimkinden farklı anakarta takılan cinsten küçük olan 4 lü giriş ancak benimki büyük beyaz 4 lü girişlerden bunu dönüştürücü göremedim nette yardımcı olabilecek var mı ? anakartımda sadece tek bir giriş yeri var ben ona bağlamak istemiyorum zaten üstte 2 tane fan var teki boşta kalıyor
windows microsoft hesabı
arkadaşlar yanlışlıkla windows hesabımı değiştirdim yönetici olarak eski hesabım gözükmüyor ve masaüstündeki c de indirilenlerdeki herşey gitti nasıl geri getirebilirim bilen var mı ? galiba eski mailimi yeni hesaba uyarladım bir de
3000 tl lik masaüstü iş görürmü lütfen yardım
|
PC KAPATMA ÇALIŞMIYOR
|
chrome da sayfa açınca garip işaretler çıkıyor
BURSA GEMLİK / KURŞUNLU HAKKINDA YARDIIM
|
İNTERNET VAR FAKAT CHROME BAĞLANMIYOR. ACİL YARDIM
|
yok |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 231
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.944 (Bu ay: 92)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware