araç muayene yardım
-
-
arka cam yıkama çalışmasa da geçiyor diye biliyorum. çünkü kusur listesinde ön cam yıkama yazıyor.
-
geçer çok rahat.
-
inş dediğin gibidir biraz araştırdım ama net bir sonuç göremedim çünkü riske giricem sanırım umarım hafif kusur çıkar . aracı verirken sormam saçma olur değil mi benim hiç tecrübem yok ilk kez gidicem çünkü nası bi yer fln hiç bilmiorum
-
hadi inş
-
bir şey deme sen. yav bazen ön cam yıkamalara bile hiç bakmıyorlar, bazısında beş dakika sürüyor bazısı inceliyor şans işi. benim daha önce ağır kusur olan aracımı yaptır bunu deyip geçiren de oldu. eften püften bir kusurdu hatta ama şu an hatırlamıyorum neydi.
-
Sedan araçlarda arka silecek ve su yok. Kusur listesi otomobiller için tek tip olduğundan, ekstra donanımda kusur aranamaz. Kesinlikle sorun olmaz yani. -
o da ayrı bir yanlış çünkü hb ve station kasaların arka camları kötü hava koşullarında çok daha fazla kirleniyor, dikiz aynasından arkayı göremediği bile oluyor bu da trafikte ciddi bir risk.
-
Yani bu da bir bakış açısı ancak, kapalı kasalı araçlar ya da ticari araçlar hiç göremiyor arka camı. Yolda giderken arkayı görmemek çok da risk yaratmaz bence. Dikiz aynaları çoğu zaman iş görüyor. Biraz da alışmakla alakalı . -
O da yanlış, bir kamera vs lazım yoksa Allah korusun arkadan selektör atarak gelen freni patlamış kamyonu vs fark edemezler. Gerçi ben mi detaylı düşünüyorum bilmiyorum
-
sorun olmadı arkadaşlar hatta sordum ordaki görevliye de sıradayken sorun değil dedi kusur kısmında da yazmadılar aracı verdikten sonra 15 20 dk içinde bitti düşündüğümden çok çok rahattı yani . teşekkür ederim
-
ama siz yine de kendi güvenliğiniz için baktırın hocam.
Ön cam suyu çalışıyorsa çok büyük ihtimalle arkaya giden hortum bağlantıdan çıkmıştır ya da bir yerden kaçırıyordur.
Edit: Bir diğer ihtimal de memenin tıkanması, kireç tıkamış olabilir, ona da bir bakabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 25 Mart 2022; 9:24:20 > -
Toplamda ne ödediniz?
-
baktırdım aslında tamirciye o kısmı söktük vs bulamadık en son geçmezse muayeneden hortumun nerden çıktığına vs bakarız dedi boş bir zamanda götürücem . ön cam suyu çalışıyor motorunda sorun yok deliğe iğne soktum belki orası tıkanmıştır diye o da olmadı artık detaylı bir bakım yapılcak .
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cem_AlimToplamda ne ödediniz?
507 normalde ama benim gecikme faizi vardı 76 tl daha ödedim
Benzer içerikler
- peugeot periyodik bakım fiyatları 2024
- nissan qashqai 1.6 dci triger seti ne zaman değişir
- servo fren kısıtlı ne demek
- toyota corolla antifriz tavsiye
- start stop neden devreye girmez
- byd yeni model
- renault espace 2024
- byd seal ne zaman gelecek
- peugeot 2008 allure 2024
- bmw i7 sıfır fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X