WINDOWS XP KULLANICILARI İÇİN Windows XP (Service Pack 2) 2.0 GHz P4 işlemci veya eşleniği 1 GB RAM En azından 6.5 GB depolama alanı ve kişisel dosyalar için 1GB�lık boş alan Pixel Shader 2.0 desteği için 128 MB belleğe sahip ekran kartı
WINDOWS VISTA KULLANICILARI İÇİN Windows Vista (Service Pack 1) 2.4 GHz P4 processor or equivalent 1.5 GB RAM En azından 6.5 GB depolama alanı ve kişisel dosyalar için 1GB�lık boş alan Pixel Shader 2.0 desteği için 128 MB belleğe sahip ekran kartı
Bellek paylaşımlı video kartı kullanan bilgisayarlar için Intel Entegre Yonga seti GMA X3000 veya daha üstü model. 2.6 GHz Pentium D İşlemci, veya 1.8 GHz Core 2 Duo, işlemciyle birlikte 0.5 GB ilave RAM
Intel® Extreme Graphics ekran kartı GMA X3×00 serisi
hmm demekki bu oyunuda minimumda oynicaz :D
Aynen; minimumda oynayabilirsin.
ATI Radeon serisi ekran kartlarından
9500, 9600 demiş. bende 9550 var, açar mı? çünkü buna benzer bir sorun yaşamıştım nvidia kullanırken. alt ve üst sürümler kaldırırken benimki kaldırmıyordu.
quote:
Orjinalden alıntı: Kıdemli
9500, 9600 demiş. bende 9550 var, açar mı? çünkü buna benzer bir sorun yaşamıştım nvidia kullanırken. alt ve üst sürümler kaldırırken benimki kaldırmıyordu.
Denemen lazım bence açabilir
quote:
kaldırır arkadaşım kaldırır tabii öyle sorumu olur
bendede ati radeon hd4830 var ve fark ettiysen daha düşükleri orda olduğu halde benimki orda yok ama genede açıyor yani indir korkma
bende sims 3 için laptop alıcam,en fazla 1.500 tl verebilirm.Önerebileceğiniz bir bilgisayar var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: 3raYs
quote:
kaldırır arkadaşım kaldırır tabii öyle sorumu olur
bendede ati radeon hd4830 var ve fark ettiysen daha düşükleri orda olduğu halde benimki orda yok ama genede açıyor yani indir korkma
max oynayabılıonmu???
Ben yandaki sistemimle tamamen full ayar oynayabiliyorum sıfır kasma ile.
Arkadaşlar benim sistem de bu ; Laptop var ama ona oyun yükleyemiyorum masaüstüde inş. kaldırır...
Windows XP
İntel Celeron 2.4 ghz
512 Ram
Radeon 9200 Pro
Yeterli hdd alanı var
Sanırım oynayamıyorum... Sizce ??
Ram düşük
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum sims 3 de garaj kapısını yaptığım odanın önüne getiriyorum ama koymuyor bir türlü acil yardım
quote:
Orjinalden alıntı: GöKHaN 35
Ram düşük
Açmaz mı peki , oynayamazmıyım ?? Oynarsam ne derece oynarım...
quote:
Orjinalden alıntı: huseyin16
quote:
Orjinalden alıntı: GöKHaN 35
Ram düşük
Açmaz mı peki , oynayamazmıyım ?? Oynarsam ne derece oynarım...
Oyunu yükle eğer kasma falan oluyorsa Ram'i yükselt 1 Gb yap yada paran varsa 2 Gb yapabilirsin
Download linkini buldum ama ço fazla geldi 2 gb küsür internet sınırsız ama ben o inene kadar bekleyemem. Cd bulursam deneyeceğim teşekkürler Gökhan
7600GT ile oyun binyirmidörde yediyüzaltmışsekiz çözünürlükte akıcı bir sekilde oynanabildi.
arkadaşlar ben pek ekran kartlarından anlamam ama benim küçük laptopun tek eksiği ekran kartı ekran kartı özelliklerinde
Intel(R) Graphics Media Accelerator Driver for Mobile Report
Report Date: 06/22/2009 Report Time[hr:mm:ss]: 19:49:27 Driver Version: 6.14.10.4926 Operating System: Windows XP* Professional, Service Pack 3 (5.1.2600) Default Language: Turkish DirectX* Version: 9.0 Physical Memory: 2038 MB Minimum Graphics Memory: 8 MB Maximum Graphics Memory: 64 MB Graphics Memory in Use: 6 MB Processor: x86 family 6 Model 28 Stepping 2 Processor Speed: 1596 MHZ Vendor ID: 8086 Device ID: 27AE Device Revision: 03
* Accelerator Information *
Accelerator in Use: Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family Video BIOS: 1585.0 Current Graphics Mode: 1024 x 600 True Color (60 Hz)
* Devices Connected to the Graphics Accelerator *
Active Notebook Displays: 1
* Notebook *
Monitor Name: Tak ve Kullan Monitör Display Type: Digital Gamma Value: 2,20 DDC2 Protocol: Supported Maximum Image Size: Horizontal: Not Available Vertical: Not Available Monitor Supported Modes: 1024 x 600 (60 Hz) Display Power Management Support: Standby Mode: Not Supported Suspend Mode: Not Supported Active Off Mode: Not Supported
böyle şeyler yazıyor birde oyunu açarken daha doğrusu açmaya çalışırken
Unable to start game
Device 0 cannot run this title. No supported video graphics card detected. Please check your system hardware yazıyor
quote:
Orjinalden alıntı: thepekacar
arkadaşlar ben pek ekran kartlarından anlamam ama benim küçük laptopun tek eksiği ekran kartı ekran kartı özelliklerinde
Intel(R) Graphics Media Accelerator Driver for Mobile Report
Report Date: 06/22/2009 Report Time[hr:mm:ss]: 19:49:27 Driver Version: 6.14.10.4926 Operating System: Windows XP* Professional, Service Pack 3 (5.1.2600) Default Language: Turkish DirectX* Version: 9.0 Physical Memory: 2038 MB Minimum Graphics Memory: 8 MB Maximum Graphics Memory: 64 MB Graphics Memory in Use: 6 MB Processor: x86 family 6 Model 28 Stepping 2 Processor Speed: 1596 MHZ Vendor ID: 8086 Device ID: 27AE Device Revision: 03
* Accelerator Information *
Accelerator in Use: Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family Video BIOS: 1585.0 Current Graphics Mode: 1024 x 600 True Color (60 Hz)
* Devices Connected to the Graphics Accelerator *
Active Notebook Displays: 1
* Notebook *
Monitor Name: Tak ve Kullan Monitör Display Type: Digital Gamma Value: 2,20 DDC2 Protocol: Supported Maximum Image Size: Horizontal: Not Available Vertical: Not Available Monitor Supported Modes: 1024 x 600 (60 Hz) Display Power Management Support: Standby Mode: Not Supported Suspend Mode: Not Supported Active Off Mode: Not Supported
böyle şeyler yazıyor birde oyunu açarken daha doğrusu açmaya çalışırken
Unable to start game
Device 0 cannot run this title. No supported video graphics card detected. Please check your system hardware yazıyor
Ekran kartınız anakartla birleşik galiba . Ekran kartı yetmiyordur