5 senelikti ama yenı pc aldık 2011 model windows 7 li
quote:
Orijinalden alıntı: fastandfurious-rc
5 senelikti ama yenı pc aldık 2011 model windows 7 li
hayırlı olsun kardeş darısı benim başıma
eğer kaldırmıyosa sims3 e girin options dan görüntü seçeneklerinin hepsinini sıfıra indirin ve görüntü kalitesi örneğin 1200x600 ise onu en aza düşürün oluo ben ölee yaptim
quote:
Orijinalden alıntı: L3G3
eğer kaldırmıyosa sims3 e girin options dan görüntü seçeneklerinin hepsinini sıfıra indirin ve görüntü kalitesi örneğin 1200x600 ise onu en aza düşürün oluo ben ölee yaptim
Hocam çok sağol
Ya arkadaşlar, ben orjinal sims 3 aldım. İlk 1 hafta sorunsuz çalıştı, sonra üzerine tıkladığım halde ekranda bir şey çıkmadı ve sims açılmadı. Bilgisayardan pek anlamıyorum, Intel(R) HD Graphics 4440'a uyar mı? Bilgisayarım Windows 8. Olmuyorsa düzeltebile[ceğim bir yöntemi var mı bunun?
Arkadaşlar bende bilgisayarımda sims oynayamıyorum patt diye kapatıyor kendini bilgisayar oyunun yarısında. Bilgisayarlardan da pek anlamıyorum NVIDIA GeForce 610m, 1 GB VRAM yazıyor üstünde. Oynayabilmek için ne almam lazım extra olarak? Ram alsam yeter mi yoksa ekran kartını da değiştirmem mi gerek. Bi el atın :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme