Bildirim
bilgisayarım telefonu görmüyor!!!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aygıt yoneticisinde sarı veya kırmızı ünlem işareti varmı?
Chipset kurmayı deneyin.
Eğer yine çalışmazsa pci usb kart alarak yeni usb girişleri edinebilirsiniz.
www.vatanbilgisayar.com/ds-33221-usb-20-4-port-pci-kart.html
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İLK OLARAK 3 TANE SEÇENEK VAR
1. usb giriş yerleriniz bozuk olabilir
2.cep telefonundan aygıt depolama açık olması lazım (bazı telefonlarda)
3.usb kablon bozuk olabilir başka kablo denedin mi ? -
Kurduğun Windows dan kaynaklanıyor olabilir. Tam sürüm Windows 7 professional ya da ultimate kur. Lite sistem kullanıyorsan ta nımaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk olarak aygıt yöneticisinde herhangi bir anormallik yok usb bağlantıları çalışıyor fakat sadece bilgisayarın arka usbsi tanıyor diğer usb girişleri sadece şarj ediyor bunun nedeni ne olabilir sizce ? Telefonum galaxy s4 pcue takınca tanımıyor fakat harici otg kablo aldım otg kabloya usb takınca gayet stabil çalışıyor yani usb girişinde problem yok telefonun telefonun driverlarını yeniden kurdum pcye şimdi usb takılma sesi geliyor fakat hemen bağlantı kopuyor.iki farklı usb kablo kullanıyorum .windows 7 home basic lisans var ultimate için para istiyor ama daha önceden yçtanıyordu telefonu. Sizce pcyi formatlamam gerekir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X