Şimdi Ara

bilgisayarım yavaşladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar. bilgisayarımın biosuyla oynarken yanlış birşeyler yaptım v ebilgisayar bir daha açılmadı:) daha sonra da bilgisayarı tekrar açabilmek için biosun pilini çıkarıp tekrar taktım. bilgisayar açıldı fakat eskisinden çok daha yavaş çalışmaya başladı. çok rahat oynayabildiğim football manager 2007 ve medieval 2 total war gibi oyunlarda mavi ekran vermeye başladı. ayrıca daha önce bilgisayarıma sağ tıkladığımda işlemcim 1.95 ghz görünüyordu fakat şu anda 1.14 ghz görünüyor.

işlemcim amd barton 2600+ ve anakartım da msi k7n2 delta. biosu mu güncellemem gerekiyor?

yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• kafam karıştı valla. nolmuş o biosa yaw. valla aklıma gelen bi kaç şey var ama saçma gelebilir çaresiz kalırsan denersin

1- biosta LOAD DEFAULT SETTİNGS i ayarlayabilirsin.
    2- bilgisayarında disket sürücüsü yoksa pili çıkarıp takınca disket sürücüyü aktif hala getirir o. disket sürücünün ayarlını bulup onu DİSABLE yapabilirsin.
    3- format atabilirisin makinana.
    4- inatla olmazsa bi bios güncellemesi yap hem makinan bi kendine gelir.

NOT: fikirler saçma gelebilir demiştim bide çok uğraştırıcı diğer arkadaşlar yorum yapmadan deneme istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flika -- 29 Temmuz 2007; 23:24:16 >
  • Biostan fsb ve çarpan değerini 166*12,5 yap.
  • ya pardon:) fsb ve çarpan değerlerini nereden bulucam?
    quote:

Orjinalden alıntı: Codest

Biostan fsb ve çarpan değerini 166*12,5 yap.
  • quote:

Orjinalden alıntı: flika

kafam karıştı valla. nolmuş o biosa yaw. valla aklıma gelen bi kaç şey var ama saçma gelebilir çaresiz kalırsan denersin

1- biosta LOAD DEFAULT SETTİNGS i ayarlayabilirsin.
    2- bilgisayarında disket sürücüsü yoksa pili çıkarıp takınca disket sürücüyü aktif hala getirir o. disket sürücünün ayarlını bulup onu DİSABLE yapabilirsin.
    3- format atabilirisin makinana.
    4- inatla olmazsa bi bios güncellemesi yap hem makinan bi kendine gelir.

NOT: fikirler saçma gelebilir demiştim bide çok uğraştırıcı diğer arkadaşlar yorum yapmadan deneme istersen.

hocam biosu default ayarlarına getirdim ve işlemcim tekrar 1.9 ghz görünüyor. şimdi oyun açıcam bakalım bi iyileşme olucak mı:)

• Olur tabi olmaz mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.