Şimdi Ara

Bilgisayarıma işletim sistem yükleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım Asus donanım özellkleri gayet iyidir aldığımda freedos idi ben taşınabilir bellek ile w10 yükledim herhangi bir problem çıkmadı ancak bir süre sonra w7 geri dönmek istedim 2 gündür birçok yerden işletim sisteminin farklı tarihlerde güncelleme almış hallerini yükledim donanımsal hata olduğunu dün gece farkedebildim(usb tanıyamama problemi) buradan sonra verdiği hatalardan bahsedeyim. İlk önce taşınabilir bellek ile yüklemeye çalıştığımda 'gerekli bir cd/dvd sürücü aygıtı eksik' hatası aldım birçok yerdeki tüm çözümleri denediysemde bu hatayı yine aldım usb portunu değiştirdim farklı bir sürüm denedim olmadı... Ondan sonra bugün dvd yine tek çözüm deyip dvd aldım bu seferde başta dosyalar genişletiyor kısmında hata aldım yine değiştirdim sürümü bu sefer w10 kurulum ekranı olan w7 işletim sistemini denedim mavi ekran hatası verdi bios üzerinde bildiğim kadarıyla çok şey denedim ama 2. gündür deniyorum bir çözüm yolu bulamadım söyleyeceğiniz her öneriyi deneyeceğim teşekkürler.

• Bios ayarlarını default yapıp ekran görüntüsü atabilirmisin? Ayarlarına bakayım bi
  • Sorunum devam ediyor önerileri bekliyorum.
  • Tornadoboy T kullanıcısına yanıt
    Böyle çoluk çocuğu foruma neden alıyorlar sırf dalga geçmek için foruma üye olmuş

Dvd veya flash belleğe yazdirdiginiz dosyalarda sıkıntı olabilir elinizde orijinal key var ise Microsoft sitesinden İSO indirip deneyebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değişik hatalar vermiş, ona işletim sistemi kursanız da sağlıklı çalışmayabilir. Flaşdiske mini windows 7 kurup hdtune programıyla hdd'i tarayın diycem ama usb portu da çalışmıyor sanırım?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 9 Mayıs 2020; 18:36:15 >
  • Bütün mesaj yazanlara teşekkürler önerilerin hepsini okudum düşündüm ancak problemi çözemedim en son utana sıkıla bilgisayarcıya götürdüm bios ayarında problem varmış birkaç şey denedi oldu sağolsun. bu kadar hatayla karşılaşınca sinirden kafam almadı sanırım. böyle bir sorunu olan olursa internetten biosının ne işe yaradığını öğrenip değiştirilmesi gerekenleri değiştirerek tek tek denerse en fazla 3-4 saatini alır benim gibi birçok yerden windows iso dosyası yükleyip yanlışmış demesin sorunlar çoğunlukla biostan kaynaklanıyor böyle yardımcı olan arkadaşlara tekrar teşekkür ederek forumda bende başkalarına yardımcı olurum bu saatten sonra borçlu kaldım buraya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ”Windows Bu Diske Yüklenemez”
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayni hatayi bende aliyorum suan win 10 dan sonra format atmaya calisnca mi oluyor anlamiyorum...

Ne yapmam lazim 2 gundur ugrasiyorum olmuyor ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.