Şimdi Ara

Windows dosyaları yüklüyor...(Win7)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar açılırken windows başlatılıyor yazarken birden windows dosyaları yüklüyor yazısı geliyor ve otomatik olarak başlangıç onarmayı açıyor o da onaramadı veya sorun bulamadı gibi şeyler diyor bunun dışında sistem geri yüklemeyi denedim başarıyla tamamlandı diyor ve açılırken yine aynı hata geliyor.Ne yapmam gerekir bu durumda?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Windows Dosyaları Yüklüyor (Win7)

Windows 7 işletim sistemini yüklediğinizde, bilgisayarınız Windows dosyaları yüklüyor mesajını görüntüleyen bir yükleme ekranı gösterecektir. Bu mesaj, işletim sisteminin gerekli dosyalarının sabit sürücünüze kopyalandığını ve kurulumun devam ettiğini gösterir.

Windows dosyaları yükleme işlemi, bilgisayarının hızına ve yüklemekte olduğun Windows sürümüne bağlı olarak değişebilir. Yüklemenin tamamlanması genellikle birkaç saat sürer.

Yükleme işlemi sırasında bilgisayarını yeniden başlatman gerekebilir. Bu, Windows yüklemesinin ikinci aşamasına geçmek için gereklidir. Yeniden başlatma işlemi tamamlandıktan sonra yükleme otomatik olarak devam edecektir.

Windows dosyaları yüklenirken, bilgisayarını açmamalı veya kapatmamalısın. Bu, yükleme işleminin kesilmesine ve işletim sisteminin düzgün şekilde kurulmamasına neden olabilir.

Windows dosyaları yükleme işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayarın yeniden başlatılacak ve Windows kurulumunu tamamlamaya devam edecektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • arama kısımına msconfig yaz açılan pencerede başlangıç kısmına bir bak bakalım neler var daha önce windowsla alakalı bir onarım veya yükleme hizmeti yarım kaldıysa ve onu başlangıca atadıysa sürekli onu yapmaya çalışıyordur öyle bir şey varsa devre dışı bırak
  • kara duman kullanıcısına yanıt
    maalesef bilgisayar açılmıyor
  • açılışta f8 tuşuna basarak güvenli modda açılıyor mu
    gerçi o sistem formatsız düzelmez gibi imkanın varsa windowsu yeniden kurulum yap
    vallahi bu ara aynı sorundan en az 10 tane format attım güncellemedir diye kapayıp öyle kullandım aynısı oldu sonra bazı programlar var onu kurmayıp denedim yine aynısı oldu acaba donanımsal bir sıkıntı olabilir mi veya windows orijinal değildi lisans programı yapmış olabilir mi
  • orjinallikten olmaz kullandığınız bir program bozuyor olabilir format attığınız windows cd veya usb değiştirin belki onda bir sıkıntı vardır üzerinde oynanmış ekleme çıkarılma yapılmış windowslar değilde temiz bir windows sürümü ile kurulum yapın
    eyvallah sağ olun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 dosyaları siliyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş yapabildi mi bende de aynısı oldu ne yapıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirhandurmus27

Kardeş yapabildi mi bende de aynısı oldu ne yapıcam
    İmzqamdaki konudaki Farbar yazılım loglarını oradaki konuya gönderin. Sorununuzu da açık şekilde yazın.Üzerinde çalışalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.