Şimdi Ara

Bilgisayarıma Parça Alıyorum Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
71
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Bu gün gidiyorum Ram Alıcam. 1 Gb Su anda Benim makinamda bulunmakta. Gta 4 Oynamak istiyorum. En düşük olsada. 2 GB 'lık alıcam toplam 3 gb olucak. Altta sistemimi yazacağım. Öncede 3 gb varken rahatca oynuyordum. Arkadaşlarım dedi oyunun kasmasının ram ile alakası yok dedi. Kafama takıldı bende Paraya yazık olmasn diyorum. İlk bi foruma'a danışayım ondan sonra alyım.

Sistem özelliklerim
    1 . Ram = Pc'de 1 gb takılı işte alıcam 2 gb daha 3 Olucak
    2 . Ekran Kartı = Atı Radeon HD 3400 Series 764 MP
    3 . İşlemci = Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.000Ghz (2 CPUs) , 3.0Ghz

Sadece istedigim Gta 4 0 kasmasız oynamak :) Ram ile ilgiliyse alıcam hemen gidip. 1gb iken kasıyordu. Yani 3 alsam kasmaz dimi ? En düşük(Low)'da ?

• Acil Yardım Arkadaşlar. Hemen çıkıp alıcam ona göre acil yardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demiray22

Beyler Bu gün gidiyorum Ram Alıcam. 1 Gb Su anda Benim makinamda bulunmakta. Gta 4 Oynamak istiyorum. En düşük olsada. 2 GB 'lık alıcam toplam 3 gb olucak. Altta sistemimi yazacağım. Öncede 3 gb varken rahatca oynuyordum. Arkadaşlarım dedi oyunun kasmasının ram ile alakası yok dedi. Kafama takıldı bende Paraya yazık olmasn diyorum. İlk bi foruma'a danışayım ondan sonra alyım.

Sistem özelliklerim

Sadece istedigim Gta 4 0 kasmasız oynamak :) Ram ile ilgiliyse alıcam hemen gidip. 1gb iken kasıyordu. Yani 3 alsam kasmaz dimi ? En düşük(Low)'da ?

Ram 3 değil 13 gb olsa da o işlemci ve ekran kartıyla gta 4 'ü unut.

• quote:

Beyler Bu gün gidiyorum Ram Alıcam. 1 Gb Su anda Benim makinamda bulunmakta. Gta 4 Oynamak istiyorum. En düşük olsada. 2 GB 'lık alıcam toplam 3 gb olucak. Altta sistemimi yazacağım. Öncede 3 gb varken rahatca oynuyordum. Arkadaşlarım dedi oyunun kasmasının ram ile alakası yok dedi. Kafama takıldı bende Paraya yazık olmasn diyorum. İlk bi foruma'a danışayım ondan sonra alyım.

Sistem özelliklerim

o sistemle 8gb raminiz de olsa GTA4 oynayamazsınız. GTA4 dört çekirdek ve iyi bir ekran kartı ister(en az 5770, 7770, 6850 gibi). sizin işlemciniz 2004 yılının mimarisini kullanıyor. ayrıca "0 kasmasız oynamak" demişsiniz, komik olmuş.
    yapacağınız şey komple sistem toplamak, bütçenizi belirtin yardımcı olalım. ram falan almayın şuan.

• Tamam Haklısıznızda. 3 Gb ile Gta4'ü Kasmasız oynuyordum. Hiç sorun yoktu Low seçeneğinde. Ram yanınca oynayamadım. Şimdi almıyım yani ? Ama demek istediğim oynuyordum hiç sorun olmuyordu :D . Tamamda Ram ne işe yarıyor o zaman onu anlamış degilim ?
  • quote:

Tamam Haklısıznızda. 3 Gb ile Gta4'ü Kasmasız oynuyordum. Hiç sorun yoktu Low seçeneğinde. Ram yanınca oynayamadım. Şimdi almıyım yani ? Ama demek istediğim oynuyordum hiç sorun olmuyordu :D . Tamamda Ram ne işe yarıyor o zaman onu anlamış degilim ?

low ayarlarda düşük çözünürlükte oynamak tatmin ediyorsa al.
    Ama ben olsam o sisteme hiç yatırım yapmam hem eski ramlar gereksiz pahalı.
  • Low ayarlar sizi memnun ediyorsa alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.