Şimdi Ara

Bilgisayarıma taktığım usb bluetooth cihazımı müzikte kuallanmak için ücretsiz yazılıma ihtiyacım vr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bilgisayarımda minik bluetooth usb kartı var, bunu bluesoil ile kullanmak istedim activasyon sorunu oldu. Kulaklık bağlayabilmem için başka markaların bluetooth yazılımını aradım yok, bulamadım. Ne logitech'te var ne microsoft'ta var ne s-link te var. Bana bir link verirseniz indirip bluetooth kulaklığımı kullanmaya başlayabilirim. Yeter ki bilgisayarıma taktığım bluetooth cizahızı bilgisayar görsün çalıştırsın. Bu arada bilgisayar zaten bluetooth cihazımı görüyor, sadece dosya al ve dosya gönder olarak kullanabiliyorum. Geçen ay bluesoil ilede müzik dinliyordum format attım yinede bir aylık deneme sürümü aktif olmadı. Sizden yardım alırsam çok memnun olur sevinirim. Teşekkürler.

• Biri yardım eder mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandığın bt kartının kendi sürücüsü yok mu? Windowsun içinde bulunan sürücü ile bağlanılmıyor mu? BlueSoleil ücretli bir program satın aldınız da aktivasyon sorunu mu oldu?

Hiç bir bilgi vermemişsin, ne kullandığın bilgisayar, ne kartın marka modeli ne de bağlamaya çalıştığın kulaklığın marka modeli. Windows mu linux kullanıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasuta

Kullandığın bt kartının kendi sürücüsü yok mu? Windowsun içinde bulunan sürücü ile bağlanılmıyor mu? BlueSoleil ücretli bir program satın aldınız da aktivasyon sorunu mu oldu?

Hiç bir bilgi vermemişsin, ne kullandığın bilgisayar, ne kartın marka modeli ne de bağlamaya çalıştığın kulaklığın marka modeli. Windows mu linux kullanıyorsun ?
    bluetootk cihazın sürücüsü yok, tırnak kadar birşey zaten onbeş sene önce almıştım. Bir ay ücretsiz bluesoleil indirdim. Bir ay kullandım format attım bilgisayara bir daha bluesoleil kullanamadım. Ücretsiz deneme sürümüne geçmiyor. Ben bağlantıyı sağlıyorum 5 mb den sonra bağlantıyı kesiyor. Yoksa dosya alıp gönderiyor. Kulaklık ise problemsiz. Kendi sürücüsü yok.

• bilgisayardan bluetooth ile ses transferi yapacak program aranıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.