Şimdi Ara

BİLGİSAYARIMA TROJAN BULAŞTI KURTULMAK İÇİN PROGRAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • facebookta gezinirken ilk başta trojen olduğunu anlamadığım bir exe indirdim inince exe yi açtım ama exe kendini gizledi bu trojandan nasıl kurtulucam program vb önerin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hadahad -- 28 Ağustos 2014; 2:40:21 >

• Avira antivirus kullanmanızı tavsiye ederim free versiyon. Combofix adlı programı indirin pcyi güvenli modda açın interneti kesin ve taratın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadahad

facebookta gezinirken ilk başta trojen olduğunu anlamadığım bir exe indirdim inince exe yi açtım ama exe kendini gizledi bu trojandan nasıl kurtulucam program vb önerin

Malware Fix
    http://trmalwarefix.freeforums.net/

Bu site yeni açıldı. Yardımcı olurlar.

• avg comodo bunlarla tarat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malwarebytes'ı deneyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost0791

Malwarebytes'ı deneyin derim.

+1 Gayet yeterli bir programdır.
  • Webroot Secure Anywhere kullan. fatih.yilmaz@uzmanabi.com'a mail atarsan wetransfer ile .exe dosyası ile 1 yıllık lisans numarasını iletebilirim. Daha önce Webroot Secure Anywhere kullanmadıysan konu ile ilgili yazmış olduğum makaleye bir göz at http://uzmanabi.com/haberler/webroot-ile-tum-cihazlarda-tam-koruma-134930.imo

BİLGİSAYARIMA TROJAN BULAŞTI KURTULMAK İÇİN PROGRAM BİLGİSAYARIMA TROJAN BULAŞTI KURTULMAK İÇİN PROGRAM BİLGİSAYARIMA TROJAN BULAŞTI KURTULMAK İÇİN PROGRAM BİLGİSAYARIMA TROJAN BULAŞTI KURTULMAK İÇİN PROGRAM BİLGİSAYARIMA TROJAN BULAŞTI KURTULMAK İÇİN PROGRAM BİLGİSAYARIMA TROJAN BULAŞTI KURTULMAK İÇİN PROGRAM BİLGİSAYARIMA TROJAN BULAŞTI KURTULMAK İÇİN PROGRAM BİLGİSAYARIMA TROJAN BULAŞTI KURTULMAK İÇİN PROGRAM BİLGİSAYARIMA TROJAN BULAŞTI KURTULMAK İÇİN PROGRAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzmanabi.com -- 1 Eylül 2014; 15:37:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.