Şimdi Ara

Bilgisayarıma uygun ekran kartı önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle bilgisayarım masaüstü casper neo kendileri 7 yıllık emektardır geçenlerde ekran kartının üzerindeki fan bozuldu fanı yaptırmaya götürdük ekran kartının fanla bağlantı yerinde sıkıntı oldugu anlaşıldı neyse bende yenilemeye karar verdim bilgisayarımın özellikleri şunlar:

işlemci intel core 2 quad cpu Q6600 2.40 gh
    ram 3 gb
    32 bit

önerilerinizi bekliyorum şöyle 100 ile 250 lira arasında bilgisayara uygun ekran kartı olursa sevinirim
    şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar .

• çok teşekkürler amd hoşuma gitti ama ben bu zamana kadar hiç amd kullanmadım pc de sorun çıkar mı acaba bi de oyun performansı nasıl olur (çok yüksek oyunlar deil)
  • psu peak 300 yazıyor bunlar uyar mı kesin pc kapanmasın sonra :(
  • Kasayı açıp güç kaynağının üzerindeki değerleri yazarmısın veya fotoğraf olarak yükler misin?
  • O psu Q6600 ile R 250'yi bile besleyemez. En az 400W 80+ bir güç kaynağı ve yanına da R7 260X alabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

PSU kaç watt tahiminim 300-350 watt ise

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gt730-ddr3-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html?srt=UP

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r7-250-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?srt=UP

bunlardan bir tanesi işini görür

Gold da R7 250 GDDR5 ,, 230 lira.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

•  Bilgisayarıma uygun ekran kartı önerileriniz

buyur hocam güç kaynagı resmi

önerileriniz için teşekkürler ama güç kaynagı işine hiç girmiyim bunu idare edecek önerirseniz sevinirim
    eski ekran kartı Nvidia 8500 gt 512 mb dı yardımcı olur belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khai -- 17 Şubat 2015; 21:59:44 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.