Şimdi Ara

Bilgisayarımda neye sağ tıklasam 'Windows gezgini çalışmayı durdurdu diyor'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam öncelikle yukarda dediğim bilgisayarımda bir şeyi silmeye kalkdığımda ya da sağ tıkladığımda 'Windows gezgini çalışmayı durdurdu diyor' ve hata raporu veriyor.Gönderme dediğimde de geri eski haline dönüyor ama hiç bir şeyi kopyalayamıyorum veya silemiyorum.Spy da yok ki bilgisayarımda yardım lütfen.Bu arada hata raporunun ayrıntılarında hatalı dosyaya appcompat.txt diye bi dosya diyor bu bilgi belki çözümü getirebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atholon_46 -- 4 Mart 2011; 18:49:14 >

• combo fixle taratın o olmadıysa bilgisayarı geriye alın sorunun hangi gün çıktığını hatırlıyosanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlprouser

combo fixle taratın o olmadıysa bilgisayarı geriye alın sorunun hangi gün çıktığını hatırlıyosanız

Çıktğı günü hatırlıyorum ama geri yükleme noktaları arasında o gün ya da daha önceki bir gün geri yükleme noktaları arasında yok onun için geri yükleyemiyorum.Comba fixle taratıcam.
  • combofix işe yaramadı başka bi çözüm yolu yok mu
  • aynı sorun bende de vardı. pc açılırken gezgin çalışmayı durduruyordu. sorun remdeymiş. değiştim sorun çözüldü.
  • bazen windows gweginini çalıştıran sürücüler hata verebiliyor format cd si varsa onarın sistemi bozuk dosyalar düzelir.
  • size önerim konun tarihine bakarak cevap atın ve bu gıbı hatalar viruslerden veya kayıt anahtarlarında bozulmalardan olusuyor bı kayıt defterı duzenleyıcı program kurarak sorununuzu halledebılırsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.