Şimdi Ara

Konu kilit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 14 Ekim 2024; 3:25:3 >

• Belki ethernet kartında sorun vardır hocam.Video sorununa gelince birşey anlamadım yazdıklarından
  • Merhaba ilk önce şunu belirteyim bu problemlerin senin kabloyu çekmenle alakası bile yok. Sorunlara gelirsek internet pc de koptuğunda modemdeki tüm ışıklar hala yanmaya devam ediyormu eksilen varmı? Eğer yoksa ethernet kartın ile ilgili bir sıkıntı yada işletim sistemi ile ilgili bir sıkıntı olabilir. Son olarak videoların yarım oynatması ile ilgili başka bir video oynatıcı dene, videoların boyutlarına bi bak videolar bozulmuş olabilir, son tahminim buda sistemden kaynaklanıyor olabilir. Temiz bir sistem kurulumu seni rahatlatır diye düşünüyorum.
  • AloneShadow71 kullanıcısına yanıt
    Konu kilit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1583C4097 -- 14 Ekim 2024; 3:38:40 >
  • evet anladım dediğini boyutuna baktınmı azmı çokmu dediğim gibi video bozulmuş olabilir yada başka bir oynatıcı ile dene, oda olmadı virüs taraması yap başka açıklaması yok.
  • cybermg arkadaşımızın dediği gibi video oynatıcında sorun vardır tavsiyem gom player kur dene olmassa belki işletim sistemin bozulmuştur format at
  • Senin Kablo Çekmenle İnternetin gitmesin,n bi alakası olamaz ama sen genede modemine bi bak cok ısınıp kendini yeniden başlatıorda olabilir bide videolar için düzgün bi codec yukle tavsie gom player
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konu kilit
    10 yıl önce açıldı
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3eaven kullanıcısına yanıt
    Konu kilit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1583C4097 -- 14 Ekim 2024; 3:38:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebaskol

ARKADAŞLAR İNTERNETTEN İZLEDİĞİM VİDEOLARA ÖYLE OLUYOR BUNU SÖYLEMEYİ UNUTTUM YANİ FACEBOOK YOUTUBE VB. SİTELERİNDEKİ VİDOELARDA OLUYOR SORUNUM...

bu sorun internet bağlantınızın uzun süreliğine kopması.Çoğu flash tabanlı player lar uzun süre buffering (videoyu indirme) yapamadığında pes eder.Video full indirildi olarak görünür fakat bir yerden sonra bitti uyarısı gelir.
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Konu kilit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1583C4097 -- 14 Ekim 2024; 3:39:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.