Merhaba arkadaşlar, ben müzik dinlerken sanatçının sesleri çok az geliyor müzik garip bir seste çıkıyor oyunların sesleri farklı bunun sebebi ne olabilir?
quote:
Orjinalden alıntı: by_deluxe
Merhaba arkadaşlar, ben müzik dinlerken sanatçının sesleri çok az geliyor müzik garip bir seste çıkıyor oyunların sesleri farklı bunun sebebi ne olabilir?
Merhaba, Bu sorun bende de oluyordu fakat bilgisayarınla ilgili bir problem yok sadece yaptığın ayarlardan olmuştur. Sağ alt köşede SOUND EFFECT diye bir program var ona tıkla ve sol tarafta ses bölümü var orada çarpı ( tık ) varsa kaldır boş olsun o zaman düzelir.
dostum dınledıgın ortam yürütücüsü den olabılır veya drıver programında ayarlarında problem vardır bunlara dıkkat edersen probelmın ortadan kalkacaktır...
realtek ayarlarındaki efekt ayarlarından olabilir dinlediğin programlarda sorun olabilir ama genelde realtek programında...tabi sesi onboard üzerinden kullanıyorsan...
yukarıda arkadaşların verdiği ihtimaller olabilir. bunun yanında daha basit bir nedenden de olabilir. örneğin hoparlör-kulaklık girişi yarım takılmış olabilir. orayı da bir kontrol et elinle oynat sağa sola. temassızlık olabilir.
Sorun tamamen driver ile ilgilidir ve bunun için kullandığın player ile ilgili eklentiler kullanmalısın. Örnek ;
Winamp + DFX
Bence ses kartının ayarlarından olma ihtimali fazlaca.
çok teşekkür ederim arkadaşlar, realtek sound la ilgiliymiş. cahilliğime verin
quote:
Orjinalden alıntı: by_deluxe
çok teşekkür ederim arkadaşlar, realtek sound la ilgiliymiş. cahilliğime verin
Önemli değil sorunu çözdüysen kolay gelsin sana...Eski günlerime gelmem lazım arkadaşlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme