Şimdi Ara

Bilgisayarımdan Ses Alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımın ses sistemi gayet güzel çalışırken bir anda ses gelmemeye başladı. Ne kulaklıktan, ne de hoparlörden ses alamıyorum. Ses denetimine, aygıt yöneticisine falan hepsine baktım ama hala ses yok. Teamspeak gibi bir programı açtığımda hem hoparlör hem de kulaklık yokmuş gibi gösteriyor. Winamp'ta ise aldığım hata; ''Bad DirectSound Driver. Please install proper drivers or select another device in configuration. Error code ******'' şeklinde oluyor.
    Bu durum daha önce de birkaç kez olmuştu ama reset atınca düzeliyordu.. şimdi hiçbir şekilde düzelmiyor.. Dünden beri uğraşıyorum, en sonunda size sormaya karar verdim. Yardımlar için şimdiden teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: mb_slhl

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımın ses sistemi gayet güzel çalışırken bir anda ses gelmemeye başladı. Ne kulaklıktan, ne de hoparlörden ses alamıyorum. Ses denetimine, aygıt yöneticisine falan hepsine baktım ama hala ses yok. Teamspeak gibi bir programı açtığımda hem hoparlör hem de kulaklık yokmuş gibi gösteriyor. Winamp'ta ise aldığım hata; ''Bad DirectSound Driver. Please install proper drivers or select another device in configuration. Error code ******'' şeklinde oluyor.
    Bu durum daha önce de birkaç kez olmuştu ama reset atınca düzeliyordu.. şimdi hiçbir şekilde düzelmiyor.. Dünden beri uğraşıyorum, en sonunda size sormaya karar verdim. Yardımlar için şimdiden teşekkürler..

Herhangi ses driverı yüklediniz mi ?

• Straight X Edge kullanıcısına yanıt
    Hayır yüklemedim.. Zaten her şey düzgün çalışırken böyle olması şaşırtıcı geldi..
  • ses driverinizi güncellemeniz sorununuzu çözebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mb_slhl

Hayır yüklemedim.. Zaten her şey düzgün çalışırken böyle olması şaşırtıcı geldi..

Ses sürücünüzün güncel sürücüsünü indirip , kurun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.