Şimdi Ara

bilgisayarimi acamiyorum yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar basliktada belirttiğim gibi bilgisayari acamiyorum yani aciyorumda windows boot manager diye bi hata geliyo ve gerisi yok . ekran kartı icin driver yukledim ve pc kendini restartladi baslarken baslangic onarma acildi ve orda donup kaldi bende fotolari falan yedekleyip format attim acarken hp yazisi geciyo ve o hata Windows boot manager yazio kaliyo formatlarken cd kullanmiorum laptopu alirken cd siz formatlanabilir demislerdi dedigim gibi ole kaliyor lutfen yardim edin ne yapicam . bilgisayarım hp pavilion g6 4 gb ram 1 gb ekran kartı ati amd Radeon hd 6470m di sanirim ne yapmam gerekiyo yardim edin lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qrules -- 11 Ocak 2015; 11:58:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  bilgisayarimi acamiyorum yardim lutfen
  • nasil acicam orayi

• Windows cd'si ile boot edip sistem onarma bölümüne ulaşabilirsiniz.
  • bilgisayarciya gotursem format ile cozebilirmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Qrules

bilgisayarciya gotursem format ile cozebilirmi ?

Format ile çözülür ancak windows cd'si ile sistem onarma imkanı varken formata gerek yok.
  • Bende cd falan yok ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qrules -- 11 Ocak 2015; 13:05:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Basim dertte.. Lutfen yardim.?
    21 yıl önce açıldı
    Ustatlardan yardim lutfen
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Senin pc boot ederken cd yi arıyor bulamayınca da doğal olarak hata veriyor biostan boot sekmesinden Windowsu kukurduğun sabit diski ilk sıraya al kaydet ve çık
  • ilk siraya nasi alicam nereye gireyim burdan
     bilgisayarimi acamiyorum yardim lutfen bilgisayarimi acamiyorum yardim lutfen

• üst kısımda ki sekmeleri kontrol et bi birinin içerisinde boot ayarları kısmı olması lazım oradan hdd yi ilk sıraya alabilirsin
  • bu sekildemi

• Evet notebook hard drive dediği ilk sırada olmalı yada buna benzer şeyler hdd falan
  • boşuna konu açmak istemedim yeniden. aynı sorun bende de var ama benim pc masaüstü ne yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz lütfen ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.