bence fanın bacaklarından biri çıkmıstır kardes onları ıyıce bastır ve kapalı olucak yone dogru tornavida ıle ustunden kapalı olarak gosterdıgı tarafa dogru sıkıstır. ++ramlerden birini çıkararak dene. ekran kartı 16X mı ? eger oyle ıse ekstra guc destegi ister kartın ustunu iyi incele.
aldığın yere götür halletsinler bozuk parçayı değiştirsinler fazla geç kalma
arkadaşlar bendeki sorun çözülmedi power suplay ı değiştirdim fakat yine açılmadı makine kafayı yicem nedir hocam bu sorun yaa gittimi anakart yoksa?
power supply de degistirdim fayda etmedi yine aynı..asus aldım gerçek 300 watt 12 v için 18a e kadar destegi var ama hala sonuç yok bakalım bilgisayarcıya götürüp bi parçaları test ettiricem ne çıkıyor...
ıyı edersın kasma kendını sonucta herhangı bır parcada chıp settı yanıgı yada darbe ızı falan yok degılmı eger oyleıse sana bır tıyo eger yanlıslıkla herhangı bır parcaya zarar verdıysen bırebır degıstırmek zorundalar :))
tornavida ucu bile degmedim bu konuda cok hassasım...ama su an kafam cok karıstı sorunlu parcayı cok merak ediyorum.....cevap yazan herkese tesekkürler...bu forumları bu zamana kadar kullanmadıgım büyük bir hataydı şu pc yi bi çalıştırıyım daha cok buralarda olacam bildigimizi paylaşmak harika birsey......foruma selam.......
buyuk bır ıhtımalle anakartın da problem var yurtısında i915 - lga775 chıp settı ıle ılgılı ufak ufak catırtılar kopmak uzere
sonucu senden rıcam lutfen yaz cunku her bos vaktımde bu teknolojı ıcın + ve - olayları ve bılgılerı arastırıyorum senınkıde guzel bır verı olacak sanırım
sonucu ben de büyük sabırsızlıkla bekliyorum hafta sonu ögrenirim büyük ihtimalle.... gercekten donanım sorunları yazılım sorunlarından daha önemli kimse yaşamamalı kesin sonucu yazıcam
msn adresım bu slayt75@hotmail.com bılalaen goruselım sımdıden tesekkur ederım
power sap sizlere ömür yanmış yanmış
parçaları sök ve evvela ekran kartı takılı iken dene gene açılmazsa o zaman ana kart yanmıştır.benim başıma gelmişti ups den önce aynen senin dediğin gibi her şey çalışıyor gözüküyordu ama makine çalışmıyordu.sonunda anakart ve hdd gitmiş meğerse tekrar her şeyi almak zorunda kaldım.ama şimdi voltaj suikastine karşı ups kullanıyorum
arkadaslar tüm yardımlar için tesekkkürler sorun halloldu..... bayagı geniş çaplı düsünük ama biseyleri kacırdık sorun anakartın vidalarında çıktı kasadan şase almış beni bayagı ugrastırdı.Ama şimdi cok güzel çalışıyor herşey...... Ben pek önemsememiştim ama anakartın altına yalıtımı saglamak lazım!!!! Neyseki sorun bu kadar ucuza çözüldü.... herkese cevaplar icin tesekkürler....
Colibasili öle bir bilgisayarı kullanma zevki ile kardeş sen onun başından kalkmazssın artık
quote:
Orjinalden alıntı: colibasili
arkadaslar tüm yardımlar için tesekkkürler sorun halloldu..... bayagı geniş çaplı düsünük ama biseyleri kacırdık sorun anakartın vidalarında çıktı kasadan şase almış beni bayagı ugrastırdı.Ama şimdi cok güzel çalışıyor herşey...... Ben pek önemsememiştim ama anakartın altına yalıtımı saglamak lazım!!!! Neyseki sorun bu kadar ucuza çözüldü.... herkese cevaplar icin tesekkürler....
hadi ucuza kapatttıın
sanırım ekran kartını yakmışsın gibime geliyor koku filan yada duman oldu mu gerçi o zman hata bipleri vermesi gerekir ama genede bilmiyorum sen en iyisimi bir bilgisayarcvıya götür seinn için en iyi o olur...
bir çok nedenden dolayı açılmayabilir ekran kartı, remler , powersat gibi nedenlerden dolayı açılmayabilir.
valla yanan bişey olmaması cok sevindirici.... e tabi bu da ders olsun vida deyip geçmemek lazım vidaların yalıtımını yapmamam beni bayagı ugrastırdı...nerdeyse anakartı garantiye gönderiyordum!!! Ama şimdi pc çok iii ramin teki bozuk çıktı garantiye gönderdim şu an single çalışıyor...dual ddr2 533 ü merakla bekliyorum şu an bile pc uçuyor..sistem çok iii..bayagı ugrastırdı ama degdi basından kalkamıyorum pcnin
..........
colıbali kardeş monitörün açma kapama tuşuna basmışmıydın
maraşel bu şakamıydı bence sen monitörünü kapat keyfine bak!!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme