Şimdi Ara

bilgisayarımı elektirik yaktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • masaüstü biligsayarım var casper dün gece elektirik gitti sonra geldiğinde pcyi açtım disk denetleme dedi geçtim pc biraz yavaşladı donuyodu sonra düzeldi kapattım sabah uyandım disk denetleme dedi yine yapıyım dedim bi kısımda öylece durdu bekledim hala oyle power tuşundan kapattım pcyi açtım casper logosu geldi geçti siyah ekran - - - - - - şöyle bişey oluyordu yine kapattım açtım casper logosuna gelince ses çıkardı yine çıktı sonra biraz farklı seste çıktı casperde takılıyor yardım :/ ramazan ramazan yarrabi

• en azından bişey söyleyin ne olmuştur hdd wastedmidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: LBRTN

masaüstü biligsayarım var casper dün gece elektirik gitti sonra geldiğinde pcyi açtım disk denetleme dedi geçtim pc biraz yavaşladı donuyodu sonra düzeldi kapattım sabah uyandım disk denetleme dedi yine yapıyım dedim bi kısımda öylece durdu bekledim hala oyle power tuşundan kapattım pcyi açtım casper logosu geldi geçti siyah ekran - - - - - - şöyle bişey oluyordu yine kapattım açtım casper logosuna gelince ses çıkardı yine çıktı sonra biraz farklı seste çıktı casperde takılıyor yardım :/ ramazan ramazan yarrabi

Pc yanmamış dostum işletim sistemi windowsun anormal kapanmalarından dolayı çökmüş.
    Pc ye temiz bi format at düzelir.Atmayı bilmiyorsan bilen birine attır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hegamonia

quote:

masaüstü biligsayarım var casper dün gece elektirik gitti sonra geldiğinde pcyi açtım disk denetleme dedi geçtim pc biraz yavaşladı donuyodu sonra düzeldi kapattım sabah uyandım disk denetleme dedi yine yapıyım dedim bi kısımda öylece durdu bekledim hala oyle power tuşundan kapattım pcyi açtım casper logosu geldi geçti siyah ekran - - - - - - şöyle bişey oluyordu yine kapattım açtım casper logosuna gelince ses çıkardı yine çıktı sonra biraz farklı seste çıktı casperde takılıyor yardım :/ ramazan ramazan yarrabi

Pc yanmamış dostum işletim sistemi windowsun anormal kapanmalarından dolayı çökmüş.

malesef format atmayı biliyorum ama casper logounda kalıyor ne biosa giriyor ne format sadece pcden garip sesler çıkıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hegamonia

quote:

malesef format atmayı biliyorum ama casper logounda kalıyor ne biosa giriyor ne format sadece pcden garip sesler çıkıyor

Ne tür sesler geliyor?
    Anakart speaker'inden gelen bip sesleri mi yoksa donanımlardan mı geliyor sesler?

• kardeşim biosun sağlam olduğuna emin isen bilgisayarın hard diskini söküp başka bilgisayarda formatlayıp tekrar yerine takarsan çözüm olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IronKinq -- 20 Haziran 2015; 17:20:48 >
  • Harddisk Wasted :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: IronKinq

kardeşim biosun sağlam olduğuna emin isen bilgisayarın hard diskini söküp başka bilgisayarda formatlayıp tekrar yerine takarsan çözüm olabilir.

disk denetleme yaparken ilerlemiyordu kapattım oyle oldu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IronKinq

kardeşim biosun sağlam olduğuna emin isen bilgisayarın hard diskini söküp başka bilgisayarda formatlayıp tekrar yerine takarsan çözüm olabilir.

disk denetleme yaparken ilerlemiyordu kapattım oyle oldu

ne demek istediğini anlamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.