Şimdi Ara

Bilgisayarımı Geliştirmek İstiyorum ve Bazı Konularda Yardımınıza İhtiyacım Var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bilgisyarımın donanımlarını geliştirmek istiyorum ama gerek fiyat gerekse şeçim konusunda yardımınıza ihtiyacım var.Şimdi arkadaşlar size kendi sistemimi yazayım; Asus P5B Ana Kart, (3*1)3 Gb ram, nVidia GeForce 8500 GT 512 Mb Ekran Kartı ve Intel Core 2 Duo 6320 1.86 Ghz İşlemci'den oluşuyor.Öncelikli olarak İşlemcimi yenilemek istiyorum hangi işlemciyi önerirsiniz benim aklımda E8500 ile E8600 var ama aralarında uçurum gibi bi fark var tek farkları biri 3.16 Ghz diğeri 3.33 Ghz cacheleri ise aynı.(anlayamadım niye öyle olduğunu ) Tabi ki sizin de önericeğiniz daha güzel ve yararlı bir işlemci varsa onu da söylerseniz sevinirim.İkinci olarak ise ekran kartı yenilemek istiyorum hangi ekran kartını önerirsiniz 1 gblıklar filan duymuştum ama yine de bi size danışayım.Yardımcı olursanız çok sevinirim...

500 ytl ile 600 ytl arasında bi paraya bilgisayarımı nasıl en iyi şekile sokabilirim??

Fiyat bilgileriyle birlikte bana yardımcı olursanız çok sevinirim....

Şimdiden Sağolun....

• konuyu DAHILI BILEŞENLER bölümüne açarsan orada çok daha sağlıklı yardım alabilirsin

hatta sana kolaylık olsun..

tıkla--> http://forum.donanimhaber.com/forumid_11/tt.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.