Şimdi Ara

BİLGİSAYARIMI KAPATIYORUM.2-3 SANİYE SONRA KENDİ AÇILIYOR!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: RuLz

fark yapmaz

Bu ram slotlarının ikisi ddr2 diğer 2 si ddr3 değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MİLCİ

quote:

Orjinalden alıntı: HydroAcidX

quote:

Orjinalden alıntı: HydroAcidX

Eskiden benimde başıma gelmişti aynı sorun. Meğer sorun bozuk bi ethernet kartıymış. Onu çıkardım daha kapatınca açılmadı.

Söylediğimi kimse dikkate almamış ama bakın sorun donanımsalda olabilir.

Şu an için bu dediğini doğrulayamıyorum.Ama şöyle bir şeyde var ben ethernet kart filan almadım.Dışarıdan görebildiğim kadar da eski bilgisayarımdaki gibide ethernet kartı gözükmüyor.
    Bakalım arkadaşlar gelince her şey açığa çıkar

Bende ethernet kartı bozuk çıktı ama sende başka bi parça bozuk olabilir.Neyse aklında bulunsun.

• Okey,
    Daha hiç bir şey yapamadım.Bu söylediğini de göz önünde bulunduracağım.
    Teşekkürler.
  • ARKADAŞLAR BU SİSTEMİME XP KURULUR MU?
  • bu sisteme mis gibi xp kurulur..yanlız sana bir önerim var..bahsettiğin arkadaslarının ve senin biligisayar donanımıyla aranız çok iyi değil..yanlış birşey yapıp pc'ye zarar vermektense bu işi iyi bilen birisinden ya da bir bilgisayarcıdan yardım al.
  • xp ile veya vista ile alakası yok. parçalardan biriyle alakalı. modem dediğin gibi bi problem çıkarır. onu sök o şekilde çalıştır. donanımsal kasmaların bir numaralı şüphelisi. diğeri de hdd. ramlerden birinde de sorun olabilir. sonuçta yeni sistem. hiç kullanmadan garantiye çok parça gönderdim. bir de o power reset bağlantılarını en baştan adam gibi yaptır:)
    yeni nesil her sisteme xp kurulabilir tabi. vistadan da hızlı olduğu bi gerçek ama sen sorunu başka yerde ara. ööle kıyak bi sistemi %20-30 performansla niye kullanasın ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonidass -- 27 Ocak 2009; 1:27:29 >
  • anakartın asustu diilmi bende ki asus anakart ta aynı sorunu çıkarmıştı garantiye gönderdim yapıldı geldi. bendeki sorun kasadaki ön usb lerin kırılması ve kısa devre olmasından olmuştu. yaklasık 2 yıl o şekilde kullandım ne kadar zor olduğunu biliyorum hele çok uykun olduğu zamanlarda:)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.