Şimdi Ara

Bilgisayarımı Kullanılmaz Hale Getirmek İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biraz komik gelebilir ama bilgisayarı iz bırakmayacak ve formatla düzelmeyecek şekilde çökertmek istiyorum. Virüstü bilmem neydi olur ama iz bırakmayacak şekilde olsun. Ayrıca; mesela bilgisayar ancak yeni anakart, yeni ekran kartı vb. alınca düzelsin istiyorum.

Ekran kartının üzerindeki zımbırtılardan birine ufacık bir çizik atsam ne olur?

• Ailesine yeni sistem aldrımaya çalışan çocuk
  • Bilgisayarsız kalırsın dostum etme öyle şeyler. Zamanı gelince kendin kazanır alırsın teknolojinin sonu yok nasıl olsa. Yeni aldığında 1 yıla eski olmuş olacak :)
  • Kasa kapağını aç ve işe kesin çözüm ekran kartı disk ne varsa söyle bir gezdir sonra bas açma tuşuna olayları videoya çek bizede izlettir veya youtube yükle facede paylaşırız

iyi forumlar
  • işlemcinin fanını elinle durdur biraz bekle oyun ac zorla iyice..babanın yanına git de baba yeni pc alalım bozuldu bu meret
  • Olay çok farklı beyler yeni bilgisayar falan değil yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlemcinin fanını üzerinden kaldır o şekilde bilgisayarı aç ilk açılışta büyük ihtimal windows yükleniyor yerinde aniden kapatır 3-5 saniye içinde tekrar açarsan bu sefer daha erken kapanır açamazsınız fanı takmadan

Not : işlemcine zarar verebilir belli bir dereceye geldiğinde işlemci kendisini kapatıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ESKİ BİLGİSAYARI DÜZELTMEK
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.