Şimdi Ara

Lenovo Bluetooth Nasıl Aktif Hale Getirilir ? (çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
138.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar aldıgım lenovo y530 laptopta [İmzamdada var] bluetooth var ama bir türlü açamıyorum herhangıbır bluetooth dugmesi yok telefonu acıyorum bilgisayarı gordu bırkere ama artık hıc olmuyor .. bluetooth ayarlarını değiştirmek istedim diğer aygıtların gormesine izin ver tamam dediğimde su uyarıyı aldım :

http://img40.imageshack.us/my.php?image=ekranalntsn.jpg

napacağım bilmiyorum bu lenovonun bu modelinde aldatmacamı var lenovo bizi kandırdımı acaba bilmiyorum

kızılöteside var bilgisayarda o zaten hiç tanımıyor onun kontrol paneli gibi birşeyide yok

kızılötesini geçtim bu bluetooth sorunuma çözüm bulun lütfen..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• genelde laptoplarda fn tusunla beraber f11 bas blutooth aktif olacaktır. Veya sagında solunda bir tus vardır emin ol
  • merhaba...
    Fn + F5 yap orda san bi menu gelicek ordan bluetooth u açabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lucien

merhaba...
    Fn + F5 yap orda san bi menu gelicek ordan bluetooth u açabilirsin.

Çok sağol etkinleştirdim bluetoothu sagol lucien ircan sende sağol ilgilendigin icin..

lenovo bizi kandırmamıs
  • bende de aynı sorun var ve fn+f5 tuş kombinasyonu çalışmıyor. ne yapabilirim. bluetooth açılmıyor bir türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: potanak

bende de aynı sorun var ve fn+f5 tuş kombinasyonu çalışmıyor. ne yapabilirim. bluetooth açılmıyor bir türlü

destek sitesinde yardımcı programı vardır onu silmişsindir büyük ihtimal onu tekrar yükle
  • kaç gündür bi xp bi win7 kurup duruyorum. 2 sindede bluetooth u çalıştıramadım. fn+f5 için energy management kuruyorum sesler falan ekranda görünüyor ama wireless menüsü yok piyasada :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birisi banada yardımcı olabilrmi ? pcde bluetooth war tel görüo pc de teli görüo esleştrme falan yapııorm ama dosya aktarımı olmuo dosya gönder deddğim zaman bağlanmaya çalısıyor ama gönderim olmuyo telden göndermeye çalsıtığımdada aynısı oluyor bunu nasıl çözebilrim lenovo b 580 modeli
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.