Arkadaslar aldıgım lenovo y530 laptopta [İmzamdada var]bluetooth var ama bir türlü açamıyorum herhangıbır bluetooth dugmesi yok telefonu acıyorum bilgisayarı gordu bırkere ama artık hıc olmuyor .. bluetooth ayarlarını değiştirmek istedim diğer aygıtların gormesine izin ver tamam dediğimde su uyarıyı aldım :
bende de aynı sorun var ve fn+f5 tuş kombinasyonu çalışmıyor. ne yapabilirim. bluetooth açılmıyor bir türlü
quote:
Orijinalden alıntı: potanak
bende de aynı sorun var ve fn+f5 tuş kombinasyonu çalışmıyor. ne yapabilirim. bluetooth açılmıyor bir türlü
destek sitesinde yardımcı programı vardır onu silmişsindir büyük ihtimal onu tekrar yükle
kaç gündür bi xp bi win7 kurup duruyorum. 2 sindede bluetooth u çalıştıramadım. fn+f5 için energy management kuruyorum sesler falan ekranda görünüyor ama wireless menüsü yok piyasada :)
birisi banada yardımcı olabilrmi ? pcde bluetooth war tel görüo pc de teli görüo esleştrme falan yapııorm ama dosya aktarımı olmuo dosya gönder deddğim zaman bağlanmaya çalısıyor ama gönderim olmuyo telden göndermeye çalsıtığımdada aynısı oluyor bunu nasıl çözebilrim lenovo b 580 modeli
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme