Şimdi Ara

Android 15, bazı Google telefonları kullanılamaz hale getirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android 15, bazı Google telefonları kullanılamaz hale getirdi
    Bazı Google Pixel 6 kullanıcıları, Android 15’e güncelledikten sonra cihazlarının kullanılamaz duruma geldiğini belirtti. Özelikle Private Space özelliği açıldıktan sonra telefon, yeterli şarjı olsa bile normal kullanım sırasında aniden kapanıyor.

Ayrıca Bkz.Android 15 güncellemesi, bazı kullanıcıların Instagram kullanımlarını olumsuz etkiledi

Google Pixel 6 kullanıcıları dikkat!

Pixel 6 cihazlarında güncelleme sonrası kapanma sorunu yaşayan kullanıcılar, güç ve ses azaltma düğmelerine basılı tutma, bilgisayara bağlanma gibi yaygın bilinen sorun giderme yöntemlerinin bir işe yaramadığını da belirtiyor.

Private Space, yeni bir kullanıcı profili olarak çalıştığından sorunun başta kullanıcının profilleri olabileceği düşünüldü ancak bu özelliği etkinleştirmemesine rağmen güncellemeden sonra cihazlarının bozulduğunu söyleyen kullanıcılar da var.

Google’dan sorunun neden kaynaklandığına dair bir açıklama ile birlikte güncellemeyi geri çekmesi bekleniyor. Bu arada geçmişte de benzer sorunlar yaşandı.

Kaynak:https://www.androidpolice.com/android-15-killing-pixel-6-devices/

• neden böle oluyo eskiden daha sorunsuz çıkıyodu

• Elinizde kendi ürettiğiniz cihaz var, kendi yazdığınız OS var. Daha nasıl böyle telefonu tuğla edecek sürümü verebiliyorsunuz. Resmen şirkete itibar suikastı.

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Biz buna itibar suikasti yerine intihar diyelim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BCRTVKCS kullanıcısına yanıt
    Evet hocam sanki bütün kafası çalışanlar AI cephesine sürülmüş gibi geliyor bana ekleme yapayım. Google o konuda fena terste kalmıştı. Çünkü böyle amatörlüklerin izahı yok.

• Android olsun ios olsun her sene yeni işletim sürümü çıkartmak yerine kararlı güncellemeletle telefonları tabletleri daha stabil hale getirmeleri şart.

• İşletim sistemleri geniş yelpaze

• Biri de kral çıplak demiş olsun diye yazdım. Şu Pixel telefonun son modeli aşırı çirkin değil mi? .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.