Şimdi Ara

Android Auto güncellemesi, Google Asistan'ı kullanılamaz hale getirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android Auto güncellemesi, Google Asistan'ı kullanılamaz hale getirdi
    Sesli komutlar, Android Auto, Apple CarPlay ve diğer bilgi-eğlence sistemlerinde kilit özellik. Arama başlatma, müziği kontrol etme, varış noktalarını ayarlama ve daha birçok işlem Google Asistan aracılığıyla daha hızlı gerçekleştirilebiliyor. Ancak, Android Auto’yu güncelleyen kullanıcılardan bazıları, sesli komut verdiklerinde “Hay aksi, bir şeyler ters gitti” hata mesajıyla karşılaştıklarını bildirmeye başladı.

Ayrıca Bkz.Galaxy S24, Android Auto ile sorunlar yaşatıyor: İşte Samsung'un açıklaması

Son güncelleme, Google Asistan’ı bozmuş gibi görünüyor. Sesli komut verilmeden önce de hata mesajı aldıklarını belirten kullanıcılar var. Google’ın destek forumlarında çeşitli başlıklarla bildirilen düzinelerce rapor var ancak net bir çözüm yolu paylaşımı yok. Sorunun Android Auto 11.1 güncellemesi ya da daha büyük olasılıkla yeni Google uygulaması güncellemesinden kaynaklandığı tahmin ediliyor. Sorun tüm kullanıcıları etkilemiyor ancak nadir görülen bir durum olmadığı da açık.

Google'ın yakın zamanda sorunu gideren bir güncelleme yayınlaması bekleniyor.

Kaynak:https://9to5google.com/2024/02/09/android-auto-google-assistant-oops-something-went-wrong/

• Şu google maps'i düzeltseler keşke.Adam gibi navigasyonu çalışmıyor, avrupa-asya geçişlerinde kafasına göre bi 3. köprüye yönlendiriyor, 2 dk sonra istersen 1. köprüden daha hızlı route buldum diyor.Aşırı sıkıntılı

• Keşke telefonlarda da bozulsa! kodumunu google! kaldıramıyorsunda!

• Bendede aynı sorun vardı başlangıçta çok uğraştım asistanı kaldırdım tekrar kudum olmadı sonra telefonh kapatıp 3 dk sonra açtım düzeldi sizde bir deneyin bence

• Merhaba

Güncellemeden sonra açılmıyor . Acilen güncelleme gelmesi gerek.

• DeepestSea kullanıcısına yanıt

İstanbul'da yaşarken bu işi bilinçli olarak yaptıklarını düşünmeye başlamıştım. Küçük bir şehire taşındım, burada da aynı.

Mesela şuan trafik saati, evden ofise 24 dakika gösteriyor. Alternatif yollar da 24-25 dakika ama 3 katı mesafede. Trafik olmadığını bildiğim caddeyi rotaya kendim eklersem eğer, 19 dakikaya düşüyor. Kendi başına asla göstermiyor o rotayı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 12 Şubat 2024; 12:0:23 >
  • Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

Bugün ataköyden anadolu yakasına geçtim.Navigasyondan ev'i seçince direkt bana avrasyayı gösterdi, başka bir yer göstermedi.Şirinevlerden e5'e bağlandıktan sonra 1. köprüyü verdi.Google maps adres olarak çok iyi ama navigasyon olarak çok berbat bi hal aldı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de google asistanlık kurmaya çalışıyorum, 'ok google voice match bölümünde problem çıkıyor. Kuramıyorum. Ses kaydetme bölümü aktif olmuyor. Telefonum samsung a34.

• android auto kullanırken telefon kasmanın kralını batarya tüketiminin kralını yaşıyor bunu çözemediler bi türlü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.