başlıktan da anlaşılacağı üzere telefonu ios 9 a güncellemek istemiyorumm.. 1 yazısı nasıl kaldırılır?
Güncelleyerek.
quote:
Orijinalden alıntı: Ayboraweb
Güncelleyerek.
güncellemeden olmuyormu?
bildiim ayarlarından ayarları bulup uygulama işareti kısmını kapatırsanız kalkar.
quote:
Orijinalden alıntı: zeritte
bildiim ayarlarından ayarları bulup uygulama işareti kısmını kapatırsanız kalkar.
nasıl yani birşey bulamadım bildirim ayarlarında?
quote:
Güncelleyerek.
Sanırım jailbreak ile tweak vardı,değilse iFile ile oluyordu.Jailbreak'siz mümkün değil diye biliyorum.
Telefonun ne? 6 Plus/6/5s ise kesin geç.Şarj ömrü ile ilgili konu açacaktım.Low power mode 1 saat felan değil daha fazla ekliyor pil ömrü.3g açık olmasına rağmen çok iyi.Hiç bir şey kısmadan sadece low power mode ile 33 saat standby ve 8 saat ekran açık.
Sırf şu 1 yazısı için Jailbreak yapmak istemiyorum , Yokmu bunun bir yolu acaba 😢
quote:
Orijinalden alıntı: This Is My Destiny
quote:
Güncelleyerek.
Sanırım jailbreak ile tweak vardı,değilse iFile ile oluyordu.Jailbreak'siz mümkün değil diye biliyorum.
Telefonun ne? 6 Plus/6/5s ise kesin geç.Şarj ömrü ile ilgili konu açacaktım.Low power mode 1 saat felan değil daha fazla ekliyor pil ömrü.3g açık olmasına rağmen çok iyi.Hiç bir şey kısmadan sadece low power mode ile 33 saat standby ve 8 saat ekran açık.
senin telefon model nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: flonko
quote:
Orijinalden alıntı: This Is My Destiny
quote:
Güncelleyerek.
senin telefon model nedir?
iPhone 6 Plus.
8.4.1 deysen restore et hemen basta yine 9 u indirmeye basliyo o ara ayarlara gir kullanimdan ios 9 u sil daha da cikmiyo 1 uyarisi