Şimdi Ara

İphone Ayarlar Üzerindeki 1 Yazısı nasıl kaldırılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
21.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlıktan da anlaşılacağı üzere telefonu ios 9 a güncellemek istemiyorumm.. 1 yazısı nasıl kaldırılır?

• Güncelleyerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayboraweb

Güncelleyerek.

güncellemeden olmuyormu?
  • bildiim ayarlarından ayarları bulup uygulama işareti kısmını kapatırsanız kalkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeritte

bildiim ayarlarından ayarları bulup uygulama işareti kısmını kapatırsanız kalkar.

nasıl yani birşey bulamadım bildirim ayarlarında?
  • quote:

Güncelleyerek.

Sanırım jailbreak ile tweak vardı,değilse iFile ile oluyordu.Jailbreak'siz mümkün değil diye biliyorum.

Telefonun ne? 6 Plus/6/5s ise kesin geç.Şarj ömrü ile ilgili konu açacaktım.Low power mode 1 saat felan değil daha fazla ekliyor pil ömrü.3g açık olmasına rağmen çok iyi.Hiç bir şey kısmadan sadece low power mode ile 33 saat standby ve 8 saat ekran açık.

• Sırf şu 1 yazısı için Jailbreak yapmak istemiyorum , Yokmu bunun bir yolu acaba 😢
  • quote:

Orijinalden alıntı: This Is My Destiny

quote:

Güncelleyerek.

Sanırım jailbreak ile tweak vardı,değilse iFile ile oluyordu.Jailbreak'siz mümkün değil diye biliyorum.

Telefonun ne? 6 Plus/6/5s ise kesin geç.Şarj ömrü ile ilgili konu açacaktım.Low power mode 1 saat felan değil daha fazla ekliyor pil ömrü.3g açık olmasına rağmen çok iyi.Hiç bir şey kısmadan sadece low power mode ile 33 saat standby ve 8 saat ekran açık.

senin telefon model nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: flonko

quote:

Orijinalden alıntı: This Is My Destiny

quote:

Güncelleyerek.

senin telefon model nedir?

iPhone 6 Plus.

• 8.4.1 deysen restore et hemen basta yine 9 u indirmeye basliyo o ara ayarlara gir kullanimdan ios 9 u sil daha da cikmiyo 1 uyarisi
  • Hocam kullanima gidin orda indirilen surumu gosterir ayarlar simgesi bulunur yaninda tiklayin orda silme butonu cikacak basin silsin 1 yazisi kaybosun
  • olmasılazım kullanıcısına yanıt
    evet dediklerin doğru yaptım.. indirme esnasında kullanımdan sildim çıkmadı sağolasın.. peki başka cihaz için indirmişsse dosyayı ne yapmak lazım?
  • Elitmatkara kullanıcısına yanıt
    olmuyor sizin dediğiniz gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: olmasılazım

8.4.1 deysen restore et hemen basta yine 9 u indirmeye basliyo o ara ayarlara gir kullanimdan ios 9 u sil daha da cikmiyo 1 uyarisi

Bendede aynı sorun vardı düzeldi teşekkürler.
  • Bende de 1 yazıyor başta problem etmiştim.
    Şimdi bakıyorum görmüyorum..
    Takmamak en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olmasılazım

8.4.1 deysen restore et hemen basta yine 9 u indirmeye basliyo o ara ayarlara gir kullanimdan ios 9 u sil daha da cikmiyo 1 uyarisi

Çıkıyor tekrar
  • flonko kullanıcısına yanıt
    Saklama alaninda indirilen surum ismiyle bulunmasi gerekiyor o indirilene tiklarsaniz silme butonu cikmasi gerekiyor
  • Sırf şu 1 yazısını kaldırabilmek için jailbreakmi yapmak lazım , biri şunu jailbreaksiz çözsün 😢😢 😆
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofulanbe

Sırf şu 1 yazısını kaldırabilmek için jailbreakmi yapmak lazım , biri şunu jailbreaksiz çözsün 😢😢 😆
    yapcak bişey yok gene geliyor bi süre sonra göz aşina olur
  • iOS 12.1 e güncelleme yapalı iki iPhone 7 de de ayarların üzerinde 1 kırmızı uyarısı durmakta. Ne güncelleme nede bir uyarı mesajı var.

Bu uyarıyı silmenin çözümü varmıdır ?

(Yeni konu açmak istemedim )
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.