Şimdi Ara

Bilgisayarımı Tam Olarak Nasıl Amerika'da Gösterebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim IP adresini gizlemek dışında kullandığım proxy, Ip veya VPN programının sunucusunu da gizleyebileceğim bir programa ihtiyacım var. Anonymity Network, Free VPN, Hide My A.ss gibi sitelerin VPN programlarını daha önce kullandım; IP adresini gizliyorlar, bilgisayarımı da Amerika üzerinde gösteriyorlar ama Ip'yi aldığım sunucu filan Ip adresini kontrol edince rahatlıkla görülebiliyor. Resimle ifade edeyim :

Proxy kullanmadan yaptığım sonuçlar şu şekilde :

High Anonymous Proxy ve de VPN kullandığımdaysa IP adresimi gizliyor ama aşağıdaki resimde de görüldüğü üzere servis sağlayıcısı ve proxy olduğu belli oluyor ....

Portu 8123 olan proxylerde resim 1'deki gibi yani benim istediğim gibi sonuç alabiliyoruz ama o proxyler de hemen ölüyor, şimdi size sormak istediğim ; aynı resim 1'deki gibi hem Ip adresimi gizleyecek hem de proxy olduğunu gizleyebilecek bir VPN programı veya proxy sitesi bilen var mı ??? Yani tam olarak istediğim şey : Gerçekten Amerika'da yaşayan bir insanmışım gibi, oradan bir internet aboneliği almışım da internete oradan bağlanıyormuşum gibi görünmek istiyorum..Yardımlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi partizan34 -- 5 Mart 2011; 19:36:09 >

• hotspotshield bu isi yapiyor.
    ucretli dusunursenizhttps://www.blackvpn.com/
    cok hizli ve sorunsuz, bir ara kullanmistim.
  • Oradan server kiralarsan olur. Ama orayada kredi kartı falan vermen lazım. Yani birşey olursa seni bulmaları kolay olur.
  • İlgilendiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar.. yanlız bu blackvpn programında istediğimiz zaman IP adresimizi değişebiliyo muyuz ? Bi de proxy olduğunun anlaşılması gibi bir sorun olur mu ? Ben sanki direk olarak ISP'den (İnternet Servis Sağlayıcı) bağlanıyormuşum gibi görünmek istiyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: partizan34

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar.. yanlız bu blackvpn programında istediğimiz zaman IP adresimizi değişebiliyo muyuz ? Bi de proxy olduğunun anlaşılması gibi bir sorun olur mu ? Ben sanki direk olarak ISP'den (İnternet Servis Sağlayıcı) bağlanıyormuşum gibi görünmek istiyorum ?

vpn'e baglandiginizda tum baglantilar, once amerikaya oradan da baglanacaginiz siteye gider, proxylerde transparent olanlar sizin IPnizi karsiya yollar. vpn'de boyle bir durum olmaz, ama vpn hizmetini aldiginiz yer loglar sizi, loglari her isteyene verir mi? orasini review okuyarak bulmalisiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.