Arkadaşlar bilgisayarımın ekran kartı yanalı çok oldu içinden çıkan ekran kartı 512 MB dı onun haricinde 2 tane 512 MB ekran kartı taktım kasaya yine yaktı olay şöyle oluyor ekran kartını takıyorum bir şey yok bilgisayarı alıyorum bir oyuna giriş yapıyorum ve 8-9 saniye sonra ekranın komple hafif kırmızıya dönüp donuyor bu 3 ekran kartını da 2 farklı bilgisayarda denedim yine kırmızı saydam çizgilere mahkum kaldım arkadaşlar bir yardım edin bilgisayar çok eski zaten 5 sene oldu sanırım MMORPG olarak oynadığım bir oyun için şu kasayı adam etmeye çalışıyorum eğer ekran kartı alınacaksa alırım problem değil ama sorunu ne bu kasanın?
ya güç kaynağı ya anakart diyorum ben yinede kesin şudur demek zor ama o kadar eski bir bilgisayarsa ekran kartları da bozuk olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: cobi
ya güç kaynağı ya anakart diyorum ben yinede kesin şudur demek zor ama o kadar eski bir bilgisayarsa ekran kartları da bozuk olabilir
Hocam ekran kartlarının birisi 0 dı ya nasıl bozuk olabilir ki?
o zaman power veya anakart olması mümkün sorunun psu nun markası ne kaç watt ?
quote:
Orijinalden alıntı: cobi
o zaman power veya anakart olması mümkün sorunun psu nun markası ne kaç watt ?
Hocam ben evde değilim yarın eve geçince burdan okursun olur mu?
dostum bakarım buradan yardımcı olmaya çalışırım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme