Şimdi Ara

Bilgisayarımın ekranı çok geç açılıyor. Ne yapmalıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sayın arkadaşım daha önceki yorumda yazdığım gibi bu tür takılan kasılan tüm Vista işletim sistemini W7 çevirerek sorunları bertaraf ettim .
    Vista üzerine 7 yüklemeyin . harddiski komple silerek sıfırdan W 7 sistemini kurun . sisteminiz 64 ultimate çalıştırır. bu konuda şüpheniz olmasın

Notebook memnunsanız rahat 3-5 yıl kullanırım diyorsanız . öncelikle ram yükseltmenizi öneririm sonra çift H.D slotu varsa işletim sistemini ssd ye yüklemenizi öneririm . ,çok fazla bilgi depolamıyorsanız ve ikinci slotunuz yoksa notebook unuzda 128 GB ssd işinizi görür.

performans yükseltmeden donanım değiştirmeden bile W7 ile Vista arasındaki farkı bariz göreceğine inanıyorum . Güncellemeleri yaptıkça notebookunuz dahada hızlanacaktır.
    Kolay gelsin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektürükçü -- 27 Aralık 2014; 20:49:26 >
  • hddnin yavaşlığı veya sistemin yavaşlığından kaynaklanıyor olabilir. hele ki vista bu yavaşlığı aşırıya kaçırıyor. farklı bir işletim sistemi ile devam edebilirsiniz. vista kullanmam şart diyorsanız o zaman bir ssd veya daha hızlı bir hdd kullanarak biraz da olsa hızlandırabilirsiniz iyi forumlar herkese.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.