Şimdi Ara

Bilgisayarımın hızı ilk aldığımdaki gibi değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    -Casper_nirvana
    -windows 8.1 single language 64 bit (6.3, yapı 9600)
    -Intel(R) Core(TM) i7-4712MQ CPU @ 2.30GHz (8 CPUs), -2.3GHz
    -12288 MB RAM
    -disk belleği dosyası: 3834MB kullanıldı, 10217MB kullanılabilir.
    --------------------------------------------------------------------------------
    Sorunum :
    -Bilgisayarımı Vatan Computer'den aldım ve çok iyi bir bilgisayardı oyunlarda ve internet ortamındaki hızı gayet çok iyiydi (Kaspersky internet security kullanıyorum),bir süre sonra internetten bilgisiz bir şekilde oyun indirdim ne olduysa ondan sonra oldu, oyunu yükletikten sonra bilgisayarım kendi kendine kapanıp acıldı kaspersky direk zararlı dosya uyarısı çıkardı ve sildirdim ama o günden sonra bilgisayarım düzelmedi hızı çok yavaşladı bir süre sonra vatan computer e götürüp garanti kapsamında sisteme format attılmasını istedim servis yoğunluğu dolayısıyla 17 gün sonra bilgisayarımı aldım açtığımda hız olarak düzelmemişti ve sanki format atmamışlardı direk kayıt defterini actım ve bilgi sayarımı vermeden önceki yüklediğim verilerin kayıtları duruyordu. ilk günki bilgisayardan eser yoktu sonra internette araştırıyordum ve windows 8 in kendi özelliği olan (fabrika ayarlarına dön) kısmından format attım ama bilgisayarım dahada yavaşladı oyunlarda kasmalar başladı bunun için ne yapam gerekiyo bir çözüm varmı acaba bilgisayarımı düzeltebileceğim?

• Temiz bir kurulum yap. Yani tüm diski formatla. Nasıl yapacağını internette bulursun eğer bilmiyorsan!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.