Şimdi Ara

Bilgisayarımın Özellikleri Çok İyi AMA Çok Yavaş Çalışıyor [YARDIM] !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Intel Core İ-5-3330 CPU
    8,0GB RAM
    AMD RADEON HD 5500 Series
    3.00 Ghz
    Ekran Kartı : 5875
    Virüs Programı : Esed Not 32

Arkadaşlar Bilgisayarımın Özellikleri Çok İyi Olmasına Rağmen Çok Ama çok Yawaş Çalışıyor Üstelik Windows 8 Yardımlarınızı Bekliyorum Şimdiden Teşekküler.

• Sistem özellikleriniz yavaş çalışmaya mahal verebilecek özellikler değil gerçekten.Yani gayet akıcı olması lazım.Sorum olacak bir kaç tane size.Driver lar güncel mi acaba?ve de virüs programı da yavaşlatıyor olabilir devre dışı bırakıp o şekilde gözlem yaptınız mı?Son olarak sistemi ne zamandır kullanıyorsunuz çok oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son ne zaman format attınız ?
  • Görev yoneticisinden CPU RAM VE DİSK KULLANIMINI kontrol et hangi program harcıyosa görevini sonlandır

• Bilgisayarın iyi değil, çok kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: Myth61

Bilgisayarın iyi değil, çok kötü

güldürdün

• Mert##23 kullanıcısına yanıt
    Virus programini devre disi braktm denedim yine ayni sistemi yaklasik 1 yildir kullaniyorum en son 3 ay once format attim yani formattan sonrada farketmiyor Ayni hizda Yani internete tikladgmda 30 saniyede geliyor cok ama cok yavas ayrica driverler derken neyi kastettiniz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok güzel bir laptop
    18 yıl önce açıldı
    hdd değerleri çok mu kötü
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 ay once
  • xxmcnxx52 X kullanıcısına yanıt
    Tam oalrak nasil yapablrm
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem090931

Tam oalrak nasil yapablrm

Cclenaer ı indir ordan gereksiz programı sonlandır başlangıçtaki işe yaramayan programları pasif yap

• quote:

Orijinalden alıntı: xxmcnxx52

quote:

Orijinalden alıntı: Myth61

Bilgisayarın iyi değil, çok kötü

güldürdün

Gülünecek bir şey yok. Ekran kartın çok vasat

• quote:

Virus programini devre disi braktm denedim yine ayni sistemi yaklasik 1 yildir kullaniyorum en son 3 ay once format attim yani formattan sonrada farketmiyor Ayni hizda Yani internete tikladgmda 30 saniyede geliyor cok ama cok yavas ayrica driverler derken neyi kastettiniz :)

Formattan sonra bilgisayardaki donanımların yazılımlarını yüklemeniz gerekiyor.

Driver booster programını kurup tarama yapın ve güncel driverları kurun.

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

quote:

Formattan sonra bilgisayardaki donanımların yazılımlarını yüklemeniz gerekiyor.

Driver booster programını kurup tarama yapın ve güncel driverları kurun.

Evet arkadaşın dediği gibi ekran kartı anakart vs driver ları var.Hepsi güncel mi onu kastettim.Bu durumdan dolayı da kasma yapıyor olabilir benim başıma çok geldi çünkü bu durum.Ve internet çok geç açılıyor demişsiniz ki bu da ekran kartına bağlı bir durum driver güncel değilse yavaş çalışabilir tarayıcılar...Bir başkası da yine arkadaşların dediği üzere sisteminizi kurcalayan meşgul eden programlar olabilir katılıyorum bende..

• Bir çok nedeni olabilir aslında hem yazılımsal hem donanımsal anlamda.Yazılımsal olarak başlarsak sana önerim en baştan tertemiz bir sistem kurduktan sonra tüm driverlerini kendi sitelerinden en güncel versiyon olarak kur.Daha sonrasında hiçbirşey kurmadan herhangi bi yedekleme yazılımıyla o temiz sistemin yedeğini al.(Acronis veya norton ghost olabilir). Yazılımsal olarak tarif edilecek en kestirme yol buydu sanırım.Donanımsal olarak Arkadaşlarında seninde söylediğin gibi güncel bir sisteme sahipsin bir problem olduğu aşikar.Ne kadar temiz bakıyorsun bilmiyorum ama güçlü bi kompresör yardımıyla baştan aşağıya tozdan arındır makinanı.Şöyle bi kasanıda salla anakartının altına vida falan kaçırmış olabilirsin kısadevre yapmasın toprak hattı olan prizler kullan.PSU'nun üzerinde yazan gücü verdiğinden kesinlikle emin ol.Donanım ısılarını gözden geçir.Anakart bileşenlerini bi gözden geçir şişmiş kondansatörler olabilir.Harddiskinde bad sector olabilir.Aniden kilitlenmeler oluyorsa bozuk sektörler kesinlikle başı çeken faktörlerden 4 tane harddisk atmış tecrübe konuşuyor.Uzun uzun detaylı anlatmaya çalışırken bir sürü imla hatası yaptım beni bağışla.Yorucu mesainin ardından yarın açık öğretim sınavına gireceğim dualarını eksik etme.

• Muhtemelen arka planda calısan virüscük var sende
    Görev yönetimine bakılsa ne olduğu anlalışır
  • xxmcnxx52 X kullanıcısına yanıt
    bi yararı olmuyor ki
  • Harddiskini Bi Kontrol Et Derim Bence Durumu Kötü Olabilir Bu Da Senin Performans Kaybına Neden Olur

Bu Linkteki Programı Kur Ve HDD nin Sağlık DUrumuna bak sektör hatası Var mı yok mu??
    http://www.gezginler.net/indir/crystaldiskinfo.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.