Şimdi Ara

BİLGİSAYARIMIN KASASINA KAHVE MAKİNESİ MONTE ETMEK İSTİYORUM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kahve makinesi düşünüyorum.CD-ROM ve CD-RW alt taraflara bir kahve makinesi yada onun gibi birşey takmayı düşünüyorum.Tavsiyesi olan var mı?Zaten kasayı da alev simgeli siyaha boyamak istiyorum.Bir fikri olan var mı?

• Saçma sapan bir konu açtığının farkındamısın?
  • Gayet güzel bir fikir ama yeri burası değil dostum..
  • kahve makinesi degilde usb ile calısan ısıtma makinesi koyabilirsin.Nette biraz arama yaparsan bulursun.
  • Yuh buzdolabıda koy istersen. Birde bu saçma konuyu nedne buraya açtın. kahveni masana koysan olmuyomuda kahve koyma yeri yapicaksın hallahalla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan MCMV -- 10 Temmuz 2005, 22:45:24 >
  • Bence gerçekten çok iyi bir fikir mesela resimebakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SON_MOHİKAN -- 10 Temmuz 2005, 22:48:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o "kasa" nın fiyatı en az 500-600 dolar falandır herhalde :D
  • töbe töbe..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SON_MOHİKAN

Bence gerçekten çok iyi bir fikir mesela resimebakın.

Kötü bir fikir demekki zaten, yeri yanlış dedik...
  • Sana benim işlemciyi veriim ısıtıcı niyetine kullanırsın.Maşaallaah 65 lerde geziyo...Soğutucu şart...
  • Biz soğutmaya çalışıyoruz adam ısıtmaya çalışıyor onu yapıcağına arçelik'in elektrikli kahve makinaları var onlardan alsana
  • alala adamlar çalışıyo abi.ama boş işlere çalışıyo sanki.yada boş bi zamanlarına denk geldi herhalde.çay desen anlaşabilirdik te kahveyi sevmem ben.bi kötülüğünü görmedim ama bünye meselesi bi yerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEUS__ -- 11 Temmuz 2005, 1:46:46 >
  • Bence çok güzel fikir.Kahveyi internetten göndermenin yolunuda bulursan ilk sanal kahvaneyi açarsın...
  • Al hocam Nescafe 3in1 bak keyfine
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: senson1c

töbe töbe..

bu arada arkadaşlar ben de bişey duydumdum bi kaç yıl önce:
    zamanında bi kadın bi firmadan çok iyi bi bilgisayar almış,ama bilgisayar hakkında hiçbişey bilmiyomuş...
    sonra bi gün aramış teknik servisi "bilgisayarımın kahve fincanı koyacağı arızalandı" diye...
    adamlar hemen gelmişler merakla tabi,bi de ne görsünler,kadın cd-rom u kırmış...sonra kadına parasını geri verip bilgisayarı geri almışlar... inşallah doğru değildir abi bu hikaye....trajikomik...

• quote:

Orjinalden alıntı: NaPoLYoN

quote:

töbe töbe..

zamanında bi kadın bi firmadan çok iyi bi bilgisayar almış,ama bilgisayar hakkında hiçbişey bilmiyomuş...
    sonra bi gün aramış teknik servisi "bilgisayarımın kahve fincanı koyacağı arızalandı" diye...
    adamlar hemen gelmişler merakla tabi,bi de ne görsünler,kadın cd-rom u kırmış...sonra kadına parasını geri verip bilgisayarı geri almışlar... inşallah doğru değildir abi bu hikaye....trajikomik...

bu olay tamamen doğru bende duydum ve daha bunun gibi neler var

• quote:

Orjinalden alıntı: jeanneau

quote:

quote:

töbe töbe..

evet olay doğru. baya eski bir efsanedir bu. kadından bilgisayarcı olmayacağının da ispatı

• Bu olayın doğruluundan nası b kadar emin olabiliyorsunuz?
    quote:

Orjinalden alıntı: hp640c

quote:

Orjinalden alıntı: jeanneau

quote:

quote:

töbe töbe..

evet olay doğru. baya eski bir efsanedir bu. kadından bilgisayarcı olmayacağının da ispatı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.