Beyler ben Bir Pc Aldım Gayet Mem Ama Merak ediyorum GERCEKTen adamın dedigi kadar iyimi yoksa sıradan bir bilgisayarmı Pc im öZellikleri Intel P.DualCore E2180 2.0DC 800MHz 775Pin 1Mb Box Asus P5GC-MX 945GC 1066MHz DR2667 PCI-Ex Vga+ GLan 2GB DDR2 Ram 800MHz (Veritech) Palit FX8500GT PCI-Ex 1024MB DDR2 DVITV/Out 250GB Samsung 7200rpm 8MB Cache SATA-2 Hdd LG H55N 20xDVDRW SuperMulti Internal Siyah Bulk Hiper All in 1 Dahili Kart Okuyucu Siyah Atx Quake 1286-S Siyah 250W Kasa Yorumlarınızı Sabırsızlıkla Bekliyorum Konunun Yerini BUlamadım En Mantıklı bura geldi yazdım k.bakmayın < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
pentium dual core işlemciye yatırım yapma bütcenden bira daha fazla ayirarak c2duo alman daha ii olur
quote:Orjinalden alıntı: kaan qwerty pentium dual core işlemciye yatırım yapma bütcenden bira daha fazla ayirarak c2duo alman daha ii olur Ama üstteki arkadaşın dediği gibi kötü değil. İşini görecektir.
quote:Orjinalden alıntı: QuickPlay Sıradan bir bilgisayar ama kötü olarak algılama işini göreceginden eminim Aynen katılıyorum