Şimdi Ara

Bilgisayarımın Parçaları Değiştirilmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım bozulmuştu tamirciye götürdüm su damlamış dedi ve anakartla harddiski değiştirdi. Eve geldikten sonra farkettim ki sadece bunlar değil ramler ve işlemcide değişmiş. 8 gb ram vardı 2 gb olmuş ve işlemcim değişmiş. Sonra tamirciyi aradım ramler ve işlemcide gitmiş yenisi taktım dedi. Adamın doğruyu söyleyip söylemediğini bilmiyorum, kasayı annem götürmüştü o da anlamaz bu işlerde şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Elimde fatura var kasanın orjinal parçalarını vs gösteriyor bu faturayla bir şey yapabilir miyim cevaplarınızı bekliyorum...

Kasayı çalıştırdığımdan beri bir kez "Bilgisayarınız bir problemle karşılaştı yeniden başlatılacak" yazısı çıktı yeni takılan parçalarla alakalı olabilir mi ?

Bütün bunlar olurken yanında değildim oturduğum ev ve tamirci arası baya bir mesafe var sürekli gidemiyorum.

• Bir tamir islemi yapildigi zaman, eski parcalar bozuk olsa dahi sahibine teslim edilmesi gerekir. Bunu yapmamissa zaten hatalidir. Kaldi ki eski ramler ve islemci calisir. Senin gidip cikan parcalari istemen lazim. Elinde fatura varsa, tüketici hakem heyetine gidip konu ile ilgili bilgi alabilirsin. Tavsiye ederim, yapilan islemleri kalem kalem anlatsin bakalim neymis. Müsteriye herseyin seffaf bir sekilde anlatilmasi zorunludur, hizmet bedeli aliniyor sonucta, neyin bedeli belirtilmesi gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.