Bilgisayarımın Parçaları Değiştirilmiş
Bilgisayarım bozulmuştu tamirciye götürdüm su damlamış dedi ve anakartla harddiski değiştirdi. Eve geldikten sonra farkettim ki sadece bunlar değil ramler ve işlemcide değişmiş. 8 gb ram vardı 2 gb olmuş ve işlemcim değişmiş. Sonra tamirciyi aradım ramler ve işlemcide gitmiş yenisi taktım dedi. Adamın doğruyu söyleyip söylemediğini bilmiyorum, kasayı annem götürmüştü o da anlamaz bu işlerde şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Elimde fatura var kasanın orjinal parçalarını vs gösteriyor bu faturayla bir şey yapabilir miyim cevaplarınızı bekliyorum...
Kasayı çalıştırdığımdan beri bir kez "Bilgisayarınız bir problemle karşılaştı yeniden başlatılacak" yazısı çıktı yeni takılan parçalarla alakalı olabilir mi ?
Bütün bunlar olurken yanında değildim oturduğum ev ve tamirci arası baya bir mesafe var sürekli gidemiyorum.
Monitörün Işığı Yanıp Sönüyor
Herkese merhabalar, son 1 aydır monitörüm geç açılıyor. Normalde önce turuncu ışık yanar sonra mavi ışık yanardı ve açılırdı şimdi sadece mavi ışık yanıp sönüyor ve ekrana görüntü gelmiyor. Kasayı televizyona bağladım düzgün çalışıyor görüntü geliyor sorun monitörde olabilir mi ? Kullandığım monitör 2.el bir önceki monitörümde aynı sorunla bozulmuştu... Bilgisayar tamircisine mi götürmeliyim yoksa televizyon mu ? Monitörün arkasını açıp baksam yardımcı olur mu ? Yorumlarınız çok önemli her cevap için teşekkür ederim.
Modem Arızası (TTNET)
Herkese merhabalar. Dün gece yatmadan önce modemi kapatmıştım, sabah açmak istediğimde açılmadı. Açma tuşuna basılı tuttuğumda açılıyor fakat bıraktığımda kapanıyor, daha öncede olmuştu bir şekilde kendi kendine düzelmişti. Geçici çözüm olarak arkasına bant bağladım ama bu da uzun sürmüyor yine kapanıyor. Servisi arayıp bildireceğim yine de sizlere danışmak istedim, cevaplarınız bekliyorum her cevap için şimdiden teşekkür ederim.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 319 (Bu ay: 10)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware