Şimdi Ara

Bilgisayarın Açılışındaki Hatalar ve Çözümleri, Bip Sesleri ve Anlamları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
10
Favori
106.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açılışta bilgisayar çok yavaş açılıyor. Windows 7 kullanıyorum en başta siyah ekran üzerine beyaz yazılar falan çıkıyor ya orada çok bekliyor. 3-4 dakika geçince açılıyor fakat Starting Windows yazısı çıktığında da bekliyor. Ne yapmalıyım ?
  • Bu bilgiler çok yararlı teşekkürler.
  • 1 uzun 3 kısa bip sesi sorunu yaşıyorum arada sırada oluyor ve bu beni sinir ediyor .
    Ya RAM yuvası, ya da RAM'ler bozuk .
  • tesekurler çok yararlı bir konu olmus
  • selam bende bir lattop var açılış düğmesine birkaçdefa basıyorum zor açılıyor sorun nedendir acaba
  • arkadaşlar resimdeki hata neden çıkar yardımcı olabilir misiniz

Bilgisayarın Açılışındaki Hatalar ve Çözümleri, Bip Sesleri ve Anlamları
  • Arkadaşlar konuyla ilgili acil yardımınıza ihtiyacım var.
  • bilgisayarı açtığımda uzun bi bip sesi geliyor herşey çalışıyor gibi görünüyor ama ekrana görüntü gelmiyor birkaç kere aç kapa yaptıktan sonra bazende kasanın kapağını açtıktan sonra düzeliyor son 1-1,5 yıldır ara sıra bunu yapıyor bazen aylarca sorun yok sebebi ne olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiberaL

arkadaşlar resimdeki hata neden çıkar yardımcı olabilir misiniz

Hardware veya driver problemlerinde ortaya çıkan bir sorunmuş.

*VirtualBox, VMware Workstation son surumunu yuklemelisin.

*Anakarta giden 24-pin PSU power connector kablolarının tamamı takılımı kontrol etmen gerekiyor.

Eğer bunlarda yardımcı olmuyorsa,yeni bir işletim sistemi kurman gerekiyor.

• paylasım için saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

Emeğine sağlık benim bir müşterimde hiç görmediğim bir hata var nedir acaba hala çözemedim Casper Notebook "parity check 20000" HATASI casper servisi olmamıza rağmen istanbulu aramadım çözerim diye bugünde yapamassam arıcam artık.

birde servissiniz servis bile dhden yardım alıyo aslında dh için güzel bişe
  • quote:

Orijinalden alıntı: 827sukru

quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

Emeğine sağlık benim bir müşterimde hiç görmediğim bir hata var nedir acaba hala çözemedim Casper Notebook "parity check 20000" HATASI casper servisi olmamıza rağmen istanbulu aramadım çözerim diye bugünde yapamassam arıcam artık.

birde servissiniz servis bile dhden yardım alıyo aslında dh için güzel bişe

ben o servise girmeden burda bir ton paylaşımım oldu beraber kafa kafaya verip çözdük sorunları forum demek birlik demek servislerde burdan yardım alır burdan yardım eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 11 Temmuz 2012; 1:18:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: @WP VOLK@N

quote:

Orijinalden alıntı: LiberaL

arkadaşlar resimdeki hata neden çıkar yardımcı olabilir misiniz

Hardware veya driver problemlerinde ortaya çıkan bir sorunmuş.

*VirtualBox, VMware Workstation son surumunu yuklemelisin.

*Anakarta giden 24-pin PSU power connector kablolarının tamamı takılımı kontrol etmen gerekiyor.

Eğer bunlarda yardımcı olmuyorsa,yeni bir işletim sistemi kurman gerekiyor.

Bu hata üzerine işletim sistemini tekrar kurdum.
    Yine aynı sorunla karşılaşıyorum.
    Benim tahminime göre sorun donanımsal emin olmak için yazmıştım.
    Şimdi ise kafam iyice karıştı.

• sağolasın
  • RAM imi degistirdim yeni ramlerimi taktigimda 3 kez arka arkaya bip sesi geliyor. Bilgisayarin bios una baktim kaydedip kapattim, acinca yine ayni sey oldu. Her actigimda bu 3 bip sesini duyacakmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bootta sorun çıkıyor devamlı. monster ms 1762 daha bugün geçti elime. ubuntu 12 kullanıyorum.
    sorun şurdakiye aynı:http://pinoy-computing-tips.blogspot.com/2010/08/how-to-fix-ubuntu-error-no-init-found.html
    flash bellekten tekrar kurdum ubuntuyu, ilk restartta sıkıntı yok, ikincide yine aynı şey oluyor. açılmıyor. biosunda falan bir değişiklik yapmadım. sadece belki yapmışımdır diye default settings'e getirmiştim. ondan mı acaba? olmazsa sizin ayarlarla tek tek check edelim. 3.de de aynı şey oldu. kurumlumdan sonraki ilk restartta laptop açılıyor ama ondan sonrakilerde aynı sorun devam ediyor.

• peki bilgisayarı açıp belirli bir zaman geçtikten sonra ( herzaman aynı sürede değil bazen 2 bazen 5 bazen 10 :D ) sürekli olarak bip sesi geliyorsa ?
  • Usta DELL laptopum var 2.buçuk sene hiç temızlmedım ekran karardı ama bilgisayar çalışıyodu ekran gelmıyodu normal tüplü denedim gösterdi bilgisayarcıya götürdüm bunun ekran kartını çip seti yanmış dedi bende değiştir dedim artık neyaptıysa şu an sorunum yok ama bilgisayar açılırken aşağıdaki resimdeki gibi yazılar geliyo F1 basınca pc açılıyo ama bu ekran geldiğinde bilgisayarın saatti 00:00 gelıyo ayarlardan düzeltiyorum ama bu kalıcı bi sıkıntımıdır çözüm yazarsanız yada tehlikeli bir durum mu ?şüpheliyorum atı ekran kartına bilgisayarcı ınvıdıa cip set takmış olabilir mi ?https://store.donanimhaber.com/92/3b/22/923b221d0911fdb5f3e2fd793b635313.jpg

• Acil yardımla
  • s.a arkadaşlar benim pc açılırken şu sorun var ilk defa karşılaşıyorumda yardımcı olursanız sevinirim resimdeki gibi
     Bilgisayarın Açılışındaki Hatalar ve Çözümleri, Bip Sesleri ve Anlamları Bilgisayarın Açılışındaki Hatalar ve Çözümleri, Bip Sesleri ve Anlamları

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.